Kastet fanbrev i søpla

Hundrevis av glitrende fanbrev adressert til Taylor Swift funnet i søppelkonteiner.

Enormt populære, P3-listede Taylor Swift er kjent for å behandle fansen bra. Hun setter alltid av en time til å snakke med de oppmøtte før hun spiller konserter, og fikk i går oppmerksomhet for å ha besøkt en ti år gammel kreftpasient og familien hennes.

Funnet i søpla

Taylor Swift. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Ben Stansall)
Taylor Swift. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Ben Stansall)

Denne uken ble hundrevis av forseggjorte fanbrev, pyntet med glitter og stas, funnet i en søppelkonteiner i Nashville. Samtlige brev var adressert til en postboks disponert av stjernen. Kylee Francescan fant brevene da hun gikk ut med sitt eget avfall.

– Jeg vet hvor mye fansen betyr for Taylor Swift, og tenkte at noen må gjøre henne oppmerksom på at brevene lå i søpla. Jeg samlet sammen brevene i en kasse, sier hun.

Postboksen brevene var adressert i, ligger i et kjøpesenter. Bestyreren forteller at en av personene i teamet til Swift henter post der hver uke.

– Et uhell

Stjernens talsperson, Paula Erickson, tror en feilsortering kan være grunnen til at brevene lå i postkassen.

– Noen av brevene til Taylor Swift må ha havnet i papirsøppelet ved et uhell, sier hun.

23-åringen er kjent for å hylle fansen.

– Det føles fantastisk at det er så mange fra folk som støtter meg. Jeg prøver å få takket dem, for det er de som gjør livet mitt så bra, sa hun i et intervju i oktober. 

Knuser rekorder

Taylor Swift tok steget fra country- til popstjerne med sitt siste album, Red. Hun har hatt stor suksess både med albumet og med singlene «We Are Never Ever Getting Back Together» og «I Knew You Were Trouble». Platen fikk terningkast 4 av P3s anmelder Jørgen Hegstad, og du kan lese anmeldelsen her.  

Albumet satte rekord som det raskest selgende på over ti år da det ble sluppet i fjor høst.

Taylor Swift var en av de store vinnerne under fjorårets MTV European Music Awards. Der fikk hun prisene for beste kvinnelige artist, beste liveartist og beste «look».

Se videoene av de to populære hitene fra Red: