Kirketid gjør comeback på P3

Tar over for Boller og Burritos i sommer.

Mandag 24. juni starter humorprogrammet Kirketid opp igjen på P3. Programmet, som tidligere har blitt sendt på søndager, skal nå sendes mandag til torsdag kl. 11-13, og tar dermed over sendetiden Boller og Burritos har hatt så langt i år.

— Sendetiden er utvidet, og vi føler oss mer utvidet enn noen gang. Det gleder oss stort at vi får fylle mer tid med vårt utsøkte babbel, sier programleder i Kirketid, Endre Aasebø.

Er sitt eget husband

Kirketid består av Endre og hans med-bergensere Kjartan Ericsson og Anders Mcauley. I tillegg til å kunne snakke, som er et minstekrav til radioprogramledere, behersker alle Kirketid-medlemmene instrumenter.

— Det stemmer. Derfor skal vi være vårt eget husband og spille live i studio. I programmet skal vi også avgjøre om vi er kåte eller triste, skjelle ut lytterne over telefon og utforske dyr, sier Endre.

Sender frem til 8. august

Programnavnet Kirketid stammer fra programmets opprinnelige sendetid på søndag formiddag. Endre forteller at de ikke ville endre (hehe) navn, selv om de nå skal sende på ukedagene:

— Nei, vi ønsket liksom ikke å bytte hest midt i elven.

Kirketid hører du altså på NRK P3 mandag til torsdag kl. 11-13 i sommer. Programmet sendes frem til 8. august. Mandag 12. august kommer Radioresepsjonen tilbake på P3.