Kjartan Lauritzen og P3 Gull inviterer deg med hjem

Sammen med P3 Gull skal Kjartan Lauritzen stelle i stand til Balestrands feteste fest, og du er invitert!

Torsdag 3. oktober reiser P3 Gull til Balestrand i Sogn og Fjordane for å arrangere Kjartan Lauritzen-minikonsert på hans (kanskje ukjente) hjemmebane: Kviknes Hotel.

På dette hotellet har Kjartan både tråkka sine første skritt og jobba timevis som lobby boy. Og nå? Nå blir det stedet for et aldri så lite P3 Gull-besøk.

– Det blir kjekt å komme hjem og spille på familiehotellet hvor jeg har lagt ned mange timer med hardt arbeid! Forteller den P3 Gull-klare artisten.

Balestrands mataste fest

Per Áki Sigurdsson Kviknes’ alterego Kjartan Lauritzen ble for alvor kjent i 2015 da låta hans «Havanna» herjet øregangene til ungdommen rundt om i Norge. Roligere ble det ikke da han i 2016 slapp «Fredag» – ei låt som førte til topplasser på spillelister, høythengende priser, gode kritikker og hele to nominasjoner i 2017-versjonen av P3 Gull.

Musikkarriera til den unge Balestrand-prinsen har videre gått slag i slag, og Kjartan Lauritzen har etter hvert blitt et kjent navn innen norsk populærmusikk. Som en av de råeste norske liveartistene nå om dagen, er det med god grunn vi kan tro at P3 Gull-minikonserten på familiehotellet blir en aften man sent vil glemme:

– Vi lover Balestrands mataste (les: feteste) fest, melder Lauritzen.

Balestrands mataste fest?

– Balestrands mataste fest.

Den er grei!

Balestrand inspirerer deg

P3 Gull-minikonserten med Kjartan Lauritzen er gratis, og dørene åpner 18.00. Det betyr at det er rom for å gjøre MYE annet i Balestrand før arrangementetbegynner. Vi har for anledninga bedt Kjartan Lauritzen lage en liste over de fem viktigste tingene man må oppleve når man først oppholder seg i inspirasjonsbygda (mottoet til Balestrand er «inspirerer deg»), som ligger 120 minutter øst for Måren, og 20 minutter sør for Sværen:

  • Det yrende livet i Holmen (sentrum)
  • Ciderhuset
  • FiskeMons
  • Engelsk-kyrkja
  • Statuen av Kong Bele

Noen håndplukka kjentmannstips der, altså.

Meld deg på som publikum

Konsertlokalet på Kviknes Hotel skal den 3. oktober være fylt til randen med publikummere, så her gjelder det å sikre seg billett. Det er dessverre tomt for billetter – følg med på p3.no for mer info.

– De som kommer på konserten kan forvente seg god stemning, fine mennesker, glede, ekstase, kjærlighet og likeverd, melder den unge prinsen av Balestrand. 

Minikonserten er gratis, og det er 15-årsgrense for å komme inn (med avgrenset område for de under 18 år). arrangementet starter klokka 19.00.

Presse som ønsker å dekke konserten i Balestrand kan ta kontakt med Linda Reistad (linda.reistad@nrk.no), eller Janina Mosti (janina.mosti@nrk.no).