– Kjedelig om Niklas bare får en «stuss»

Niklas Baarli la skjebnen til håret sitt i henda på Julie Bergan – som aldri har rørt en barbermaskin før. Se hvordan det gikk.

– Jeg hadde kanskje trodd det skulle bli enda verre, men det er fortsatt det jævligste jeg har sett. Jeg synes kanskje dette er verdt litt mer penger, sier Niklas etter at han har fått se Julie Bergans verk på hodet hans.

Frisøren selv, Julie Bergan, mener det ble kulere enn forventa.

– Er du sikker på det? lurer Niklas.

– Nei. Jeg er ikke sikker, erkjenner hun.

Se hvordan Niklas reagerte på sin nye sveis i videoen øverst i saken!

Trodde Julie hadde god smak

Julie ga nemlig lytterne P3aksjonens aller første utfordring: Ga de 160.000 kroner innen klokka 2130, skulle Niklas Baarli få splitter ny frisyre – og hun sjøl skulle være frisør.

– Du har jo ganske god smak, sa Niklas til Julie, og virka ikke særlig bekymra da hun fortalte hva som skulle skje. Han måtte tro om igjen. Julie hadde ikke tenkt å være grei.

– Det er jo bare kjedelig hvis jeg er snill. Det er ikke underholdning i at noen bare får en «stuss».

Hun bestemte seg for å lage det hun beskriver som en «fresh og stilig sveis med pannelugg – og kanskje litt rottehale.»

Målet ble nådd med veldig god margin – 228.366 kroner ble gitt på bare to og en halv time! Mange husker kanskje at «Broder Baarli» ble født da Niklas ble klippet som en munk i fjor – av sin egen kjæreste?

– Men da ble jeg klippet sent lørdag kveld. Nå skal jeg sitte på radio og foran kamera med denne sveisen i nesten hundre timer, sier Niklas, som blir stadig mer skeptisk til frisøren sin mens hun står med saks og barbermaskin i hånda.

Og ikke nok med det: Niklas skal rett til syden


Resultatet ble nesten som Julie hadde planlagt: Skalla på toppen, med fletta rottehale og fletta pannelugg. En slags «Broder Baarli vol. 2»-sveis

– Du kunne faktisk vært en kunstner på gata i Berlin, mener Silje – som får støtte av Ronny.

– Det er jo utrolig symmetrisk, da, mener han.

Hvor lenge sveisen får pryde hodet på Niklas har han ikke bestemt seg for. Han skal tross alt ikke til Berlin og være kunstner. Han skal på ferie.

– Jeg kommer jo ikke til å få bestilt meg en drink en gang når jeg ser sånn her ut, og de jeg er sammen med blir oppfatta som vergen min, tipper Niklas.

Likte du sveisen til Niklas? Vil du bidra? Send SMS med kodeord «P3A» til 2133 (kr 25) eller Vipps til 3333.