Kristian Kristensen til Christine live på Rockefeller

Torsdag 28. april tar Christine med seg kremen av norske artister for å lage minifestival i hovedstaden.

De første navnene på plakaten var Astrid SUnge Ferrari og Sondre Justad. Deretter ble Oslo Ess og Ina Wroldsen bekreftet til showet.

Nå kan vi avsløre at fjorårets Urørt-vinner Kristian Kristensen også tar turen til Rockefeller 28. april. Showet går direkte på P3, og vil også være mulig å se på NRK3 og nett-TV fra 4. mai.

SÅ DU DENNE? Del ditt konsertminne og vinn billetter til Christine live!

Kristensen har opplevd stor suksess etter at han vant Urørt-finalen i fjor med låten «Lyset». Tidligere i år slapp han låten «Kan du lære mæ?», som han sang da han besøkte Christine live på Kulturhuset under By:larm i mars.

Han sto også på scenen under fjorårets Christine live på Rockefeller. Da overrasket han Gabrielle med en cover av «MER».
Hør det her:

Kristian Kristensen - MER Fra Christine Live på Rockefeller

LES OGSÅ: Åtte høydepunkter fra Christine live fra Trondheim calling |  Coverbonanza hos Christine | Er disse årets fineste coverlåter? |

Flere slipp

Flere artister vil slippes fortløpende, og selvfølgelig har vi også noen overraskelser på lur.

– Jeg har ventet så lenge på denne dagen og gleder meg helt utrolig til nok en gang å vise frem høydepunktene fra radiostudioet, sier programleder Christine Dancke.

En av de du kan oppleve live er lofotværingen Sondre Justad.

– Årets Christine Live blir stor en fest. Jeg skal gjøre mitt for å få det til å koke!

Justad spilte også da Christine gjestet et utsolgt Rockefeller i fjor.

–Jeg hadde en vilt bra kveld sist! Det var stor stas å få åpne hele greia. Jeg husker jeg sto på sidescena, kjente på nervene og ble veldig overraska da folk sang med på låtene.

Hver eneste dag fronter Christine ny, norsk musikk på P3 og gir lytterne minneverdig livemusikk fra landets fremste artister. Christine lover en uforglemmelig kveld når hun nå tar konseptet til scenen i møte med publikum.

Oslo Ess kom til Urørt-finalen i 2011, og har siden sluppet hiter som «Alt jeg trenger», «Midnatt» og «Amerika». I februar slapp de sitt femte album på seks år, «Konge uten ei krone», og da tok de deg også et besøk til Christine hvor de fremførte den sistnevnte singelen live.

Oslo Ess fremfører «Amerika» hos Christine:

Sondre Justad hadde et kanonår i fjor. Debutalbumet til den unge låtskriveren, Riv i hjertet kom endelig ut i 2015. Han er også nominert til hele tre spellemannspriser, «Årets popsolist», «Årets Nykommer og gramostipend» og ikke minst, «Årets Album».

Her kan du se han synge «Tilbake» hos Christine:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YHrC8T1SbVc&w=560&h=315]

Astrid S var en av de mest omtalte artistene i Norge i 2015. Hun tok storeslem under P3 Gull og vant prisen for «årets nykommer» og «årets låt» (2 AM). Den unge stjernen som ble først kjent da hun deltok på Idol skal slippe debutalbumet sitt i løpet av året.

Her kan du se hun covre Highasakite hos Christine:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Sq_KdpxmhoI]
Unge Ferrari samarbeidet med Tomine Harket på den velykkede debutsingelen «Hvis du vil» som mange har covret på Christine Live. Debutalbumet Til mine venner fikk gode kritikker og han er også nominert til Spellemann i kategorien «Årets Urban».

Her kan du se Unge Ferrari covre Gundelach med Arif:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8MH2vvpYhS8]