Hør Linnéas klubbslager

Linnéa som vokalist i Popsalongens hit-prosjekt.

I to uker har Malene Drivenes prøvd å lage den ultimate hitlåten i Popsalongen. Hun har fått hjelp av blant annet Thomas Eriksen, Robyn, og John Olav Nilsen. Nå er låta ferdig, og du kan høre resultatet her.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/04/Malenes-hitlåt.mp3|titles=Malenes hitlåt]

Hør alle episodene her!
Selvkritisk

Sangen er produsert av Thomas Eriksen som har jobbet med blant annet Lars Vaular og Elisabeth Carew. Det var i utgangspunktet meningen at Malene selv skulle synge hitlåten, men etter noen runder i studo med Eriksen ble det klart at noen andre måtte ta jobben. Vokalisten ble derfor kollega Linnéa Myhre.

Linnéa er ikke særlig imponert over den ferdige sangen og sier usjenert at den er ubeskrivelig dårlig.

– Jeg blir kvalm. Jeg har bare hørt halvparten av den, og har ikke tenkt til å høre resten, sier Linnéa.

Sjekk ut Popsalongens blogg her

– Hadde du noen betenkninger om å være med som vokalist på låta?

– Jeg gjorde det bare for å slippe å gjøre den vanlige jobben min. Det var Malenes tap som ville bruke min vokal, sier Linnéa.

Linnéa gikk med på å hjelpe Malene med låta for å slippe unna den vanlige slavejobben sin i Popsalongen. (Foto: Tom Øverlie
Linnéa gikk med på å hjelpe Malene med låta for å slippe unna den vanlige slavejobben sin i Popsalongen. (Foto: Tom Øverlie

Ansvarsfraskrivelse

I løpet av to uker skulle altså Malene lage en superhit, og hadde gjennom hele prosjektet stor tro på hitlåten. Det har derimot ikke Linnéa, og vil helst ikke ha noe med låta å gjøre.

– Dette blir aldri en hit, det garanterer jeg. Jeg fraskriver meg alt ansvar, legger Linnéa til.

Hør alle episodene i serien “Hvordan lage en hit på to uker”