Knallåpning av “Typen til”

148.000 fikk med seg Leo Ajkic som typen til Else Kåss Furuseth tirsdag kveld.

Tirsdag kveld var det premiere på P3-serien “Typen til” på NRK3, hvor programleder Leo Ajkic i vår skal date åtte kjente norske damer. Nå er seertallene fra første program klare, og det er ingen tvil om at publikum ønsker å få et innblikk i hvordan det er å være kjæresten til noen av Norges mest kjente kvinner.

Tv-sjefen i P3 UNG er svært fornøyd med seertallene på premieren av "Typen til". (Foto: Kim Erlandsen,  NRK P3)
Tv-sjefen i P3 UNG er svært fornøyd med seertallene på premieren av “Typen til”. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Se første episode: Leo er typen til Else Kåss Furuseth

Med 148 000 seere er åpningen av “Typen til” det meste sette programmet på NRK3 så langt i år, foran sesongpremieren på “Game of Thrones”.

– Det er sjeldent vi opplever så entydig positive tilbakemeldinger på en tv-premiere. Twitter var full av lovord om Leo og kjæresten Else Kåss Furuseth i går kveld, og seertallene vi har fått i dag reflekterer det. I tillegg var 21 prosent av seerne blant 20-29-åringene, og det er knallsterkt, sier redaksjonssjef for “Typen til”, Håkon Moslet.

Else Kåss Furuseth: – Jeg har mye å lære
Bildegalleri: Kjendisene på premierefest

Moslet har ikke sett maken til i NRK3-sammenheng siden “Trekant” og “Dama til”, og han mener det hjelper at Leo er en karakter som står ut i mengden.

– Han er en slags bad boy-kjæledegge som treffer veldig bredt. I kombinasjon med dette konseptet og Else som date blir det smart, god og ung underholdning, sier tv-sjefen.

Publikum har god grunn til å få med seg fortsettelsen av “Typen til”, allerede neste tirsdag er det Alexandra Joner som skal være kjæresten til Leo. De neste ukene dukker også Anne-Kat Hærland, Caroline “Fotballfrue” Berg Eriksen, Cecilia Brækhus, Caroline Andersen, Lise Myhre og Anniken Huitfeldt opp i programmet.

Mer: Alt om “Typen til”

Se “Typen til” tirsdager 22:25 på NRK3, og alltid på P3.no

2 Responses to “Knallåpning av “Typen til””

  1. Anonym

    Beklager å måtte helle malurt i begeret, men det skal nok ikke så mye til å få høye tall i NRK når det man konkurrerer med er en helaften med bål brenning og lignende. Personlig er jeg snart klar for å steke en redaksjonsansvarlig over varmen i beste sendetid.