– Kun en dum sokk over penis

Match er tilbake! Den nye sesongen er, om mulig, enda kleinere enn den første. Noe som kunne by skuespiller Herbert Nordrum på et par utfordringer.

Herbert Nordrum er ikke fremmed for å spille ut kleine situasjoner, men scenene i «Match» ble til tider vanskelig å gjennomføre uten å le.

– Når man er omringet av lydteam, lysteam, kamerateam, regissør og en kommentatorboks – og det eneste du har på deg er en dum sokk over penisen. Da må man vel bare akseptere den totale og overveldene kleinheten.

Nordrum viser til en scene der han spiller karakteren Stian Hermansen som forsøker å ligge med sin store forelskelse, samtidig som to voksne menn brøler fra en kommentatorboks på sidelinja.

Nå kan du se alle episodene av «Match» HER.

Kommentatorene i serien følger han gjennom livet og kommenterer hver minste handling. De jubler og buer om hverandre – litt som vår egen stemme i hodet.

– Jeg tror alle kjenner seg litt igjen i Stian. Det å aldri føle seg helt trygg rundt andre, eller med seg selv. En evig indre dialog. Aldri helt til stede. Det er det kommentatorboksen er et godt bildet på.

Kleine situasjoner er hverdagskost for karakteren Stian. Foto: Ape&Bjørn / NRK

Forrige sesong ga oss scener som tok for seg utfordringen med å bæsje hos svigers og hvordan man skjuler en «badetiss» når du er på telttur med den nye dama og vennegjengen hennes.

Nå skal kommentatorene følge Stian inn i jakten på ekskjæresten Mia.

Produsent Fredrik Støbakk lover at de to karakterene vil gi enda mer av seg selv. I den nye sesongen møter vi også ferske gjestekommentatorer som selveste Donald Trump i det han gir Stian tips i senga, og Andreas Wahl som gjør en vurdering av Stians penis.

– Publikum vil endelig få svaret på om Stian og Mia blir et par. Alt er selvfølgelig akkompagnert av de to ivrige kommentatorene, forteller Støbakk.

Klarer Stian å vinne hjertet til sin store kjærlighet Mia? Foto: Ape&Bjørn / NRK