– Kyssinga blir så klart en bonus!

I dag går startskuddet for andre sesong av serien “Dama til”, hvor Live Nelvik dater syv norske kjendiser. Det er en jobb som har sine fordeler.

Har du noensinne lurt på hvordan det er å date en kjendis?

“Dama til” er programmet hvor Live Nelvik på vegne av norske kvinner skal finne ut hvordan det er å være dama til syv profilerte personligheter. Serien tar utgangspunkt i den lange listen med kriterier som jenter har til sin potensielle kjæreste, men både bekrefter og avkrefter myter rundt det celebre samliv.

Se første episode her: Live er dama til Hellstrøm

Da Live var dama til Eyvind Hellstrøm, måtte hun finne seg i å bli herset litt med. Se klipp under:


– Likte å date en jente

Denne sesongen skal Live få bryne seg på et variert persongalleri bestående av mesterkokken Eyvind Hellstrøm, folkelige Stian “Staysman” Thorbjørnsen, showmannen Stian Blipp, håndballspiller Anja Hammerseng-Edin, partileder Bjørnar Moxnes, ballsparker John Arne Riise og rapperen Arif.

Programleder Live Nelvik kunne gjerne tenkt seg å være sammen med noen av deltakerne. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Programleder Live Nelvik kunne gjerne tenkt seg å være sammen med noen av deltakerne. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Vi tok en kjapp prat med Live før kveldens premiere.

Hva er det beste med å være programleder i “Dama til”?

– Det beste med å være programleder i Dama til er å få lov til å kysse andre mens man selv er gift. Neida! Det er selvsagt å få lov til å portrettere kule folk på en annerledes og mer intim måte. Men kyssinga blir såklart en bonus.

Er det noe spesielt du gruer eller gleder deg til i forkant av premieren?

– Nja, jeg gruer meg bare for om nok folk husker å se programmet på mandag. Men jeg gleder meg til at folk skal få se hvor mange fine forhold jeg har vært i det siste året. Det er virkelig verdens beste folk jeg har fått være sammen med.

Hvilke av forholdene overrasket deg mest?

– Alle overrasker alltid på en eller annen måte. Men Stian Blipp er enda morsommere i virkeligheten og Bjørnar Moxnes er ikke så rød som man skulle tro. I tillegg likte jeg å date en jente overraskende godt, hehe!

Så – er det noen av kjendisene du faktisk kunne vært sammen med?

– Eh, JA!

Hvem?

– Hadet!

Møtte svigerfar

Live inviterer seg selv med på en romantisk treningsøkt.
Live inviterer seg selv med på en romantisk treningsøkt.

En av gjestene i årets sesong er programleder Stian Blipp. Han er i år å se som programleder i “Mitt dansecrew” og på scenen som en del av humorduoen “Goodbye Pants”.

Men det blir en litt annen side av Blipp vi får se når den driftige 25-åringen er kjæresten til Live i årets “Dama til”. I episoden tar blant annet Live med kjæresten sin på besøk til svigerfar – men Blipp stiller forberedt.

– En far vil jo at datteren er sammen med en kar som er lik seg selv. Skal du møte din fotballfrelste svigerfar, så sparer du på “skjønner ikke helt hypen med fotball, jeg”-setningen din, sier han.

Når Live skal undersøke hvorvidt Blipp er en følsom mann, viser hun den tristeste filmscenen hun kjenner til. Det har ikke helt ønsket effekt, tårene sitter langt inne. Blipp røper senere til P3.no at han gråt under actionfilmen Furious 7.

Når det kommer til forhold, er det viktigste for Blipp at kjæresten også trekker ham opp – ikke ned, som Live gjør på bildet (t.h.)

– Jeg har et slaskegen som holdes i sjakk av kjæresten min. Takk og pris, avslutter han.

Første episode av “Dama til” har premiere kl 21.30 på NRK1 i kveld. Resterende episoder sendes hver mandag, klokka 22.30 på samme kanal.