Lær sjekking med P3 i sommer

Hver dag i sommer kan du høre “Hjerterknekts Sommerskole” hos Stian på P3. Møt “Hjerter” – karen som vil hjelpe deg med sjekkingen!

Illustasjonsfoto: Colourbox.no
Illustasjonsfoto: Colourbox.no

Blir dine romantiske fremstøt alltid avvist? Blir det aldri noe mer enn den første daten – eller den første natten? Eller tør du kanskje ikke i det hele tatt å gå bort til den personen du liker for å si hei? Hver dag i sommer presenterer Stian på P3 ”Hjerterknekts sommerskole” – en skole der matte, geografi og bed.øk. er erstattet med flørt, sex, forhold  og sosiale ferdigheter. 

Hjerterknekts Sommerskole hører du alle hverdager i sommer! Følg med hos Stian på P3 mellom 12 og 14 – og last ned Sommerskolen som podcast på nrk.no/podcast – eller direkte i iTunes

Ved hjelp av enkle oppgaver skal en av norges dyktigste sjekkeinstruktører guide deg – enten du er ute etter seksuelle forhold, kjæreste eller et større sosialt nettverk.

– Dette er ikke ”The Game” på radio, utbryter Hjerter. Jeg fokuserer mest på hva du kan gjøre for og med deg selv – og med dine tankesett – for å bli en person DU er mer fornøyd med – og som andre dermed har lyst til å være med. Mange av oss har en måte å tenke om oss selv på som er veldig lite heldig. Disse tankesettene holder oss tilbake fra det livet vi ønsker å leve og man må jobbe med seg selv for å bli bedre.

”Hjerterknekt” er en 27 år gammel kar fra Nord-Norge. Han har lærerutdanning innen psykologi og en mastergrad fra NTNU innen undervisning av sosiale ferdigheter. I tillegg jobber han som sjekkeinstruktør – både gjennom sitt eget firma Genuine Connections og internasjonalt gjennom ”The Worthy Playboy Institute” . Han har sammen med sin makker Sparknekt drevet bloggen ”KORTHUSET” i en årrekke samt stått bak ”Sjekkeskolen” på VGs nettsider nå i vår.

– Dette er kanskje ikke noe for deg. Kanskje har du all den kunnskapen du trenger, er åpen, inkluderende, sjarmerende, morsom, attraktiv og et fyrverkeri i sengen. Gratulerer! For oss som alltid ønsker å bli bedre finnes det metoder! Sosiale ferdigheter, flørting, sjekking – og til og med sex,  kan læres!

Illustrasjonsfoto: colourbox.no
Illustrasjonsfoto: colourbox.no

– Visste du for eksempel at jenter kan oppleve mellom 7 og 10 ulike typer orgasme?

Hjerterknekt blir ivrig når han snakker om sine favorittema flørting, sosialisering og sex.

– Folk må slutte å være så redde for å prøve seg! De er så redde for å få et “nei”! Hva så? Gå videre, møt nye mennesker, vær glad – og viktigst av alt – vær deg selv! Hvis du holder fokuset på å forsøke å tilføre andre en verdi har du kommet langt.  Ved å få noen til å smile har vi gitt positiv verdi til deres dag – og å holde tilbake positiv verdi er vel bare ufint? Gjør det til en vane å snakke med alle rundt deg; kassadama på butikken, taxisjåføren, folk i køen og så videre. Sosiale ferdigheter er en muskel som må trenes, så ut, ut, ut, øv, øv, øv!!!

8 Responses to “Lær sjekking med P3 i sommer”

 1. ole

  Er det bare meg eller er Hjerteknekt ganske heteronormativ i sine innslag. Snakker om “sukssess hos det motsatte kjönn” etc. Forbedringspotensiale her.

 2. Hjerterknekt

  Hei Ole!

  Det er en grunn til at jeg er ganske heteronormativ som du sier, og det er rett og slett at jeg ikke har spesielt mange kunnskaper om samspillene i de homofile miljøene og derfor raskt kan finne på å påstå ting som ikke stemmer dersom jeg skulle uttalt meg for mye om disse tingene, og jeg liker ikke uttale meg om ting jeg ikke selv praktiserer.

  Nå skal det sies at dette er noe jeg forsøker få mer kjennskap til, og jeg har flere skeive venner, samt en søster som har bestemt seg for å inkludere meg i sitt homofile miljø, så det er fullt mulig at jeg kan opparbeide meg nok kunnskaper på dette også til at jeg kan ta det med i senere prosjekter! (Selv om det strengt tatt ikke er noe jeg kommer til å praktisere selv;)

  Inntil videre håper jeg våre homofile lyttere selv har et inntrykk av hvordan rådene jeg gir best mulig kan brukes for dem. I tillegg snakker vi jo mye om dette med sosialisering og bygging av sosiale sirkle også, og ikke bare flørting og sex – og dette er jo i hvert fall likt for alle! 🙂

  -Hjerter-

  • Solsikke

   Hei!
   For å sjekke en jente; kutt ut å be om fyr eller å tilby en sigarett! Dessuten hadde ikke jeg giddet å veksle ett ord med en som har flirende kamerater to skritt bortenfor. Er det et veddemål, eller? Kutt ut å være eplekjekk. Vær deg selv og vær ærlig. Forklar hva det gjelder og det gjør ingenting om du er litt forlegen. Det er bare sjarmerende!
   Hilsen moden jente som ikke trenger å bli kjekket opp fordi jeg har verdens beste mann.

   • ole h

    >>som ikke trenger å bli kjekket opp fordi jeg har verdens beste mann<<

    ooh bitch, please!
    yeuck

   • Mase

    Hehe, hun føler seg truet, i can tell =) Er morsomt med jenter som sitter og rakker ned på det de har hørt om PU, at de er så teite osv, også i neste sekund blir de med PUA hjem 😛 Mange tror at PUA kun er for å lure jenter i seng, og at ingen av de som er PUA’s virkelig er seg selv. Dette gjelder kun for de som driver med rutinbasert sjekking. Det kan forsovet være chodes som driver med det og, som finner seg noen linjer de bruker overalt. Natural retningen i PU er den retningen hvor man virkelig forbedrer seg selv og ikke legger opp et fake skjell. Så til dere jenter som er skeptiske: Natural PUA’s er seg SELV, de er så “kule” som de virker 😉

 3. ole .A

  Han har lærerutdanning innen psykologi og en mastergrad fra NTNU innen undervisning av sosiale ferdigheter. I tillegg jobber han som sjekkeinstruktør

  det er den utdanninga jeg DRØMMER OM!
  hvor mange år tok det hvilke karakterer..
  og PS: hvor mye tjener du? ^^
  mail me back!

 4. Atlesixty

  Et hot tips er også bloggen http://www.0330.no

  Har forkasta alt jeg har lest av teori og følger tipsene derfra blindt. Sinnsykt gode tips!