Lær sjekking med P3 i sommer

Hver dag i sommer kan du høre «Hjerterknekts Sommerskole» hos Stian på P3. Møt «Hjerter» – karen som vil hjelpe deg med sjekkingen!

Illustasjonsfoto: Colourbox.no
Illustasjonsfoto: Colourbox.no

Blir dine romantiske fremstøt alltid avvist? Blir det aldri noe mer enn den første daten – eller den første natten? Eller tør du kanskje ikke i det hele tatt å gå bort til den personen du liker for å si hei? Hver dag i sommer presenterer Stian på P3 ”Hjerterknekts sommerskole” – en skole der matte, geografi og bed.øk. er erstattet med flørt, sex, forhold  og sosiale ferdigheter. 

Hjerterknekts Sommerskole hører du alle hverdager i sommer! Følg med hos Stian på P3 mellom 12 og 14 – og last ned Sommerskolen som podcast på nrk.no/podcast – eller direkte i iTunes

Ved hjelp av enkle oppgaver skal en av norges dyktigste sjekkeinstruktører guide deg – enten du er ute etter seksuelle forhold, kjæreste eller et større sosialt nettverk.

– Dette er ikke ”The Game” på radio, utbryter Hjerter. Jeg fokuserer mest på hva du kan gjøre for og med deg selv – og med dine tankesett – for å bli en person DU er mer fornøyd med – og som andre dermed har lyst til å være med. Mange av oss har en måte å tenke om oss selv på som er veldig lite heldig. Disse tankesettene holder oss tilbake fra det livet vi ønsker å leve og man må jobbe med seg selv for å bli bedre.

”Hjerterknekt” er en 27 år gammel kar fra Nord-Norge. Han har lærerutdanning innen psykologi og en mastergrad fra NTNU innen undervisning av sosiale ferdigheter. I tillegg jobber han som sjekkeinstruktør – både gjennom sitt eget firma Genuine Connections og internasjonalt gjennom ”The Worthy Playboy Institute” . Han har sammen med sin makker Sparknekt drevet bloggen ”KORTHUSET” i en årrekke samt stått bak ”Sjekkeskolen” på VGs nettsider nå i vår.

– Dette er kanskje ikke noe for deg. Kanskje har du all den kunnskapen du trenger, er åpen, inkluderende, sjarmerende, morsom, attraktiv og et fyrverkeri i sengen. Gratulerer! For oss som alltid ønsker å bli bedre finnes det metoder! Sosiale ferdigheter, flørting, sjekking – og til og med sex,  kan læres!

Illustrasjonsfoto: colourbox.no
Illustrasjonsfoto: colourbox.no

– Visste du for eksempel at jenter kan oppleve mellom 7 og 10 ulike typer orgasme?

Hjerterknekt blir ivrig når han snakker om sine favorittema flørting, sosialisering og sex.

– Folk må slutte å være så redde for å prøve seg! De er så redde for å få et «nei»! Hva så? Gå videre, møt nye mennesker, vær glad – og viktigst av alt – vær deg selv! Hvis du holder fokuset på å forsøke å tilføre andre en verdi har du kommet langt.  Ved å få noen til å smile har vi gitt positiv verdi til deres dag – og å holde tilbake positiv verdi er vel bare ufint? Gjør det til en vane å snakke med alle rundt deg; kassadama på butikken, taxisjåføren, folk i køen og så videre. Sosiale ferdigheter er en muskel som må trenes, så ut, ut, ut, øv, øv, øv!!!