Live nominert til årets tv-navn

P3morgens Live Nelvik er nominert til årets tv-navn etter Dama til-suksessen. Stem på henne HER!

Den 12. mai skal årets tv-navn kåres i forbindelse med tv-bransjens årlige prisutdelingshow, Gullruten.

Blant de nominerte finner vi Jon Almaas, Marte Stokstad, Kristian Valen og vår alles kjære Live Nelvik. I høst fikk nemlig Live æren av å være dama til hele åtte kjendismenn, deriblant Audun Lysbakken, Per Heimly og Hans Olav Lahlum.

Nå har du muligheten til å sørge for at Live blir dama til hele tv-Norge, ved å stemme på henne HER!

Se da Live var dama til Hans Olav Lahlum her

Live selv syntes det er veldig kult å bli nominert.

– Det er jo gøy å være i selskap med en gjeng med tv-ringrever. Egentlig er det gøy å bare være i samme artikkel som Dan Børge Akerø.

Hva skal du gjøre for å mobilisere folk til å stemme?
– Jeg er egentlig litt lat, men jeg kommer garantert til å twitre om det. Hvis jeg ikke var høygravid skulle jeg i det minste vurdert å selge kroppen min.

Dedikerte fans

– Ronny og jeg ble veldig glad, men også litt overraska da vi vant årets radionavn. Det tyder kanskje på at vi har veldig dedikerte fans. Våre trofaste lyttere gikk inn og stemte, og tok i et tak. Det er kult! Så jeg håper på den samme mobiliseringa.

Hvem ser du på som den tøffeste konkurrenten?
– Jeg ser vel på Lars Monsen som den tøffeste konkurrenten. Jeg har liksom bare surra rundt på NRK3, mens han har tross alt hjulpet funksjonshemma folk på NRK1. Og så syntes jeg Frode Søreide i ”Solgt!” er en fantastisk programleder. Når meglerne bommer med 20 millioner på hva et hus blir solgt for, da koser jeg meg.

– Hvis jeg vinner skal jeg feire med et glass vin, og etter ni måneder uten alkohol, så kalles det flatfyll.

Live og Valen. (Foto: NRK P3)
Live og Valen. (Foto: NRK P3)

SE RESTEN AV DAMA TIL-EPISODENE HER!