Obama, Are og Odin og konsertmaraton!

Besøk av søsteren til Barack Obama, show med Are og Odin og konserter med Sivert Høyem, Paperboys med flere, er bare noen av mange høydepunkt i dag.

Foto: Tom Øverlie, Nrk
Foto: Tom Øverlie, Nrk

 Besøk av søsteren til Barack Obama, konsert med Sivert Høyem og Paperboys er bare noen av mange høydepunkt i dag.

Auma Obama, som var på Skavlan i går, jobber for CARE i Kenya og kommer for å fortelle historiene til de som mottar pengene fra årets TV-aksjon. Hun vil snakke om dette og holde en appell på Youngstorget fra kl 12.15 til 12.45 i dag.

Innsamlingene foregår på flere fronter, og innsamlingen til en reunion med Are og  Odin gikk som smurt. Duoen har sitt comeback på P3 fra  kl 13 til 14 i dag. 

Lørdag er den store konsertdagen og i dag spiller Sivert Høyem, Jaa9 & OnklP, Paperboys og Skambankt live på Youngstorget. Møt opp, se streamen på p3.no eller hør det på radio:

SE: Programmet fra Youngstorget

Fredag:

I går kom morgenfuglen Petter Stordalen kom på besøk som første gjest og loddet bort både seg selv og luksusputer fra Choice til P3-aksjonen. Ylvis nådde beløpet på 50.000 innsamlede kroner og hadde et strålende comeback på P3 med blant annet impro-sang og tulletelefoner til en nederlandsk logoped.

Donkeyboy signerte sitt splitter nye album og det ble konserter med både  Superfamily og Montèe

No Responses to “Obama, Are og Odin og konsertmaraton!”