Obama, Are og Odin og konsertmaraton!

Besøk av søsteren til Barack Obama, show med Are og Odin og konserter med Sivert Høyem, Paperboys med flere, er bare noen av mange høydepunkt i dag.

Foto: Tom Øverlie, Nrk
Foto: Tom Øverlie, Nrk

 Besøk av søsteren til Barack Obama, konsert med Sivert Høyem og Paperboys er bare noen av mange høydepunkt i dag.

Auma Obama, som var på Skavlan i går, jobber for CARE i Kenya og kommer for å fortelle historiene til de som mottar pengene fra årets TV-aksjon. Hun vil snakke om dette og holde en appell på Youngstorget fra kl 12.15 til 12.45 i dag.

Innsamlingene foregår på flere fronter, og innsamlingen til en reunion med Are og  Odin gikk som smurt. Duoen har sitt comeback på P3 fra  kl 13 til 14 i dag. 

Lørdag er den store konsertdagen og i dag spiller Sivert Høyem, Jaa9 & OnklP, Paperboys og Skambankt live på Youngstorget. Møt opp, se streamen på p3.no eller hør det på radio:

SE: Programmet fra Youngstorget

Fredag:

I går kom morgenfuglen Petter Stordalen kom på besøk som første gjest og loddet bort både seg selv og luksusputer fra Choice til P3-aksjonen. Ylvis nådde beløpet på 50.000 innsamlede kroner og hadde et strålende comeback på P3 med blant annet impro-sang og tulletelefoner til en nederlandsk logoped.

Donkeyboy signerte sitt splitter nye album og det ble konserter med både  Superfamily og Montèe