Spellemannvinner til din skole?

LidoLido og Margaret Berger skal holde konsert 30. april. Meld skolen din på P3 Skolesessions 2013 her!

Margaret Berger (Foto: Scanpix)

P3 Skolesessions 2013 er endelig i gang igjen og nå kan din skole bli de heldige vinneren av en skolegårdskonsert tirsdag 30. april. Flere hundre skoler er påmeldt og i neste runde er det du som til slutt bestemmer hvem som vinner. Finalistene offentliggjøres i Popsalongen og på p3.no fredag ettermiddag.

LidoLido vant nylig Spellemann i kategorien Årets nykommer, og 16. mai står Margaret Berger på scenen i Malmö for å forsvare Norge i Eurovision Song Contest (MGP). Sammen med P3 og MP3 reiser de den siste dagen i april til en skolegård et sted i Norge.

Godt samhold?

Årets tema er «samhold» og for å være med i trekningen av denne eksklusive skolekonserten, må du og din skole bevise hvorfor deres skole har et godt samhold.

Vi er på jakt etter en skole, eller klasse, som har gjort noe ekstra for å få til et bedre samhold, som har gjort en spesielt god innsats for miljøet, eller som rett og slett bare er gode på å se hverandre i hverdagen.

OBS! Påmeldingen er nå avsluttet!

Vil du ha P3 SkoleSessions til din skole? Fyll ut skjemaet, og fortell hva din skole har gjort for å bedre samholdet blant skolens elever. Merk at konkurransen kun er for ungdoms- og videregående skoler. Frist for påmelding til og med 1. april!

Se LidoLidos opptreden på Giske ungdomsskole i fjor:

 
Best av 1000

I fjor besøkte P3 Skolesessions Giske ungdomsskole i Sandnes med Gabrielle og LidoLido som artister. Skolen vant over nærmere 1000 andre skoler som også hadde sendt inn søknader som fortalte deres historier om hvordan elevene har jobbet med å lage et godt miljø på skolen sin. Se når fjorårets vinner ble kåret under:

 

Se også: Alle bildene fra fjorårets Skolesessions her!

Se elevene på Giske ungdomsskole øve inn en dans før Gabrielle, LidoLido og P3 inntok skolegården: