Markert for livet

For å bevise sin kjærlighet til musikkbyen, har Ruben inngravert en liten del av Bergen på leggen.

Ruben er på plass i Bergen og i kveld sender han tre timer direkteradio fra Victoria Pub & Café i hjertet av musikkbyen. Sammen med bergensartistene Silja Sol, Strange Hellos, Boy Pablo og Dårlig Vane lader han opp til Vill Vill Vest-festivalen som starter torsdag. Men før sending måtte programlederen selv varmes opp, og turen gikk til tatoveringsstudioet Let’s Buzz.

– Jeg er drittlei av ryktene om at jeg ikke anerkjenner Bergen som en musikkby, derfor merker jeg meg med en liten bit av Bergen for alltid på kroppen min, sier programlederen mens deler av byvåpenet til Bergen har begynt å ta form på leggen hans.

Hør Ruben direkte fra Bergen her kl. 19

Nå er Bergen alltid med

Det ferdige resultatet.
Det ferdige resultatet.

P3-profilen tok ryktene på alvor og bestemte seg for at han måtte overbevise bergenserne om sin kjærlighet og anerkjennelse av musikken som stadig dukker opp med opphav i Vestlandsbyen. Det var en tatovering som skulle bli svaret.

– Selv om jeg ikke drar så ofte til Bergen, så har jeg nå med meg litt av Bergen uansett hvor jeg måtte befinne meg.

I løpet av en snau time er Ruben markert for livet og mannen med nålen i hånden, Torkjell Rød, er fornøyd med å være den som står bak verket.

– Om andelen bergensartister går ned på P3, så kommer jeg til Oslo og henter foten, smiler tatovøren.

Spiller splitter ny låt

En av kveldens gjester, Silja Sol, tok turen innom tatoveringsstudio for å gi sin støtte til programlederen. Hun hadde med seg både noe godt å drikke og litt sjokolade, slik at blodsukkeret til Ruben skulle holde seg stabilt før sending.

– Det er bra at P3 tar turen til Bergen og jeg håper at alle som ser leggen til Ruben får lyst til å stikke hit også, forteller hun, dessuten er det kult å henge i en tatoveringssjappe, jeg har aldri turt å ta en selv.

Hun skal fremføre sin nyeste singel «Dyrene» for aller første gang i kveldens sending, noe artisten gleder seg veldig til.

– Jeg kan fort bli veldig gira når jeg skal spille en låt live for første gang, så det er viktig å ha litt is i magen, avslutter hun.

Silja Sol passer på Ruben. Foto: Trym Gulla Dyrnes
Silja Sol passer på Ruben. Foto: Trym Gulla Dyrnes