Markus Neby møter Andrine Hegerberg i tverliggerduell

P3morgens lyttere nådde målet om 400 000 innsamlede kroner til CARE og P3aksjonen. Det betyr at kjæresteparet Neby og Hegerberg møtes til tidenes tverliggerduell, direkte på radio 08:00!

Oppdatert 08:23: VI KLARTE DET! Det ble tverliggerkonkurranse direkte på P3. Fikk du ikke med deg hvordan det gikk? Følg med på P3 på radio, nett og some 🙂 

– Jeg må få en ordentlig motstander snart, ropte en enormt cocky P3morgen-programleder Markus Neby da han i fjor gruset Rosenborg-proff Pål André Helland i en tverrliggerkonkurranse. Konkuransen mot Helland kom i stand som en av mange utfordringer som ble arrangert i forbindelse med P3aksjonen 2018, som samlet inn penger til Kirkens bymisjon.

– Jeg vil ikke være en usympatisk fyr, men jeg kan ikke noe for det når jeg alltid vinner, uttalte en ekstremt fornøyd Markus etterpå.

Girlfriend takeover! Andrine Hegerberg (t.v) tar sammen med Tuva Fellman og Fay Wildhagen over hele sendinga til P3morgen førstkommende fredag! (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRK P3)

Tjuvstart på årets P3aksjon

Nå får Markus endelig sjansen til å vise sine fotballferdigheter på nytt, men motstanderen han må slå denne gangen er hans egen kjæreste og landslagsspiller Andrine Hegerberg.

Men det er slettes ikke sikkert konkurransen blir noe av.

Formålet med P3aksjonen er å samle inn penger, og som en tjuvstart har P3morgen opprettet en innsamling på Spleis.

Pengene går til CAREs arbeid med å styrke kvinners rettigheter i deler av verden hvor det ikke står sterkt, men like (egentlig ikke!) viktig: Dersom de ikke når målet om å få inn 400 000 kroner blir konkurransen mellom Andrine og Markus avlyst!

Når de målet?

Torsdag ettermiddag er de fremdeles langt unna målet.

– Vi har bare fått inn 250000,- sier en bekymret Ronny Brede Aase. Han og makker Silje Nordnes ser gjerne at Markus Neby blir knust ettertrykkelig ned i støvlene, slik at trioens trubadur får jekket ned det enorme egoet sitt en smule (se videoklippet over for et glimt av fjorårets ydmykelse).

Oppfordringen fra Ronny er tydelig:

– Plis la denne episke duellen bli virkelighet!

Vil du at Markus skal konkurrere mot Andrine Hegerberg i en tverrliggerduell? Vil du støtte CAREs arbeid for kvinners rettigheter? Vil du se et kjærestepar konkurrere i tverrliggerkonkurranse, en sport like gammel som Kjærligheten selv?

Trykk på lenka nedenfor for å gi ditt bidrag.

https://www.spleis.no/project/83546