Marte og Alex leder Topp 20

19. juni blir detTopp 20-show på Rådhusplassen i Oslo, og Marte Stokstad og Alex Rosén er klare for programlederjobben.

Marte Stokstad (Foto: NRK/Anne Liv Ekroll)
Marte Stokstad (Foto: NRK/Anne Liv Ekroll)

19. juni er det klart for årets Topp 20-show på Rådhusplassen i Oslo, og Marte Stokstad og Alex Rosén er klare for programlederjobben.

– Jeg gleder meg enormt, og ble veldig glad da jeg ble tilbudt programlederjobben, forteller Marte Stokstad.

Den populære programlederen har ledet det gigantiske showet to ganger tidligere, og ser frem til å gjøre det sammen med Alex Rosén:

– Det blir gøy å ha med Alex på laget, han er jo en usedvanlig glad gutt!

Kan VG-lista på rams

Stokstad var programleder for Topp 20 på P3 i tre år, og kjenner VG-lista på rams. Det årlige showet på Rådhusplassen i Oslo vokser seg større for hvert år. I fjor var over 100.000 publikummere tilstede. Stokstad ser ikke bort fra at det kan bli publikumsrekord i år igjen.

– Publikumsrekord blir det så og si hver gang det er finvær. Det ene året jeg var programleder var det øsende regn, og det var nesten like gøy. Uansett hvor mange som dukker opp, så er dette den perfekte måten å ringe sommeren inn på

Ut på turné

Foreløpig er ingen av artistene til showet offentliggjort, men showet skal som vanlig ut på turné. På showene kommer Kompani Knudsens Siri Knudsen til å være programleder, mens eks-programleder for Topp 20 og P3TV Live, Benedicte Bendiksen, kommer til å være utegående reporter.