Det beste fra P3

Rett i lomma.

(Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
(Foto: Kim Erlandse, NRK P3)

En ny applikasjon til Iphone og andre smarttelefoner gir deg spesialkanaler med håndplukket musikk fra National Rap Show og Pyro og NRK Alltid Radioresepsjonen i tillegg til vanlige P3 og mp3.

Applikasjonen har vært tilgjengelig siden januar i år, og gir deg muligheten til å høre på P3 når som helst på døgnet – helt gratis.

Live oppdatering

Med mobilapplikasjonen får du ikke bare mulighet til å høre favorittprogrammet ditt når du selv ønsker. Applikasjonen vil også gi deg live oppdateringer fra Facebook og Twitter, samt podcasts og oppdaterte spillelister for P3.

For å bruke applikasjonen må du ha enten Iphone, Ipod Touch, eller Nokia og andre smarttelefoner som bruker operativsystemet Android.

P3-applikasjon til mobil (foto: Kristian Rostad, Nrk)
P3-applikasjon til mobil (foto: Kristian Rostad, Nrk)

Last ned her

Du kan laste ned applikasjonen på Appstore, Android Market, eller Nokia-sider som GetJar, Mobile9 og Mobango.

Selv om P3 gir deg applikasjonen gratis må du ikke glemme prisene på datatrafikk. Hva er prisen med ditt abonnement? Ofte har du heldigvis tilgang til nett via wifi, og da trenger du ikke tenke på pris.

Mobilen min er en Nokia
Mobilen min er en Iphone
Mobilen min er en Android

Les mer om P3 sin mobilapplikasjon her.

Mye gøyalt

Det finnes også mye annen moro når det gjelder applikasjoner til mobiltelefoner. Her kan dere se hva spiller.no’s Rune Håkonsen mener er best på Iphone for tiden.

Et av eksemplene han drar frem er spillet «Angry Birds». Dette er et artig spill der du skal skyte ut fugler fra en sprettert. Du skal selvfølgelig treffe flest mulig griser, som gjemmer seg i slott og diverse konstruksjoner.

Se trailer for «Angry Birds» her: