Meld deg på Filmpolitiets kortfilmkonkurranse nå

Søndag 15. mars er siste sjanse til å melde seg på Filmpolitiets kortfilmpris, i forbindelse med Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Filmpolitiet Birger Vestmo (foto: Nadia Fransen)
Filmpolitiet Birger Vestmo (foto: Nadia Fransen)

For sjette år på rad deles Filmpolitiets kortfilmpris ut i forbindelse med Kortfilmfestivalen i Grimstad. 15. mars er fristen for å melde seg på, og her kan du se fjorårets vinner!

Har du en filmskaper i magen?

Da burde du melde deg på Filmpolitiets kortfilmkonkurranse. I samarbeid med Kortfilmfestivalen i Grimstad, kan du laste opp din film, og finalistene kan publikum være med på å stemme frem på nrkp3.no. Filmen bør være på under 35 minutter for å være med i vurderingen.

Filmpolitiets Birger Vestmo forteller at han ser etter en film og en filmskaper som tør å tenke nytt.

– Jeg ser etter originalitet, gode ideer, evnen til å leke med filmmediet, evnen til å tenke nytt, vise meg noe jeg ikke har sett før.

Fristen for å melde seg på går ut 15. mars.

Meld din film på konkurransen her!

I fjor vant Chris Erichsen med filmen «Eg ser deg eg ser deg», han kunne stikke av med heder, ære og 10 000 kroner i premie.

– ”Eg ser «deg eg ser deg” av Chris Erichsen fikk flest stemmer i fjor, og var en ukonvensjonell, eksperimentell og stemningsfull kortfilm om en kulturkollisjon, der en mann forsøker å tilnærme seg en kvinnes uttrykk.

Birger Vestmo er ganske ærlig når han presiserer hva han ser etter i filmene som kommer inn.

– Jeg ser etter en bra film! Så enkelt kan det sies.

Se de andre superfinalistene fra fjorårets kortfilmkonkurranse her!

NRKs teknologiblogg NRK Beta har oppfordret sine lesere til å laste opp sine kortfilmer på nettstedet. Følg diskusjonen og last opp din film her.

Se «Eg ser deg Eg ser deg» her!

Filmen er skrevet og regissert av Chris Erichsen, som dermed vant prisen i konkurranse med over 60 andre filmer.