Nicki Minaj drapstrues

Rapperens tilsynelatende støtte til Mitt Romney, republikanernes presidentkandidat, har endt med at hun mottar drapstrusler på Twitter.

Forleden meldte vi om at Nicki Minaj tilsynelatende uttrykte sin støtte til Mitt Romney, republikanernes kandidat i det amerikanske presidentvalget. Det har mildt sagt irritert enkelte demokrater, og nå mottar artisten drapstrusler på Twitter, skriver All Hiphop.

Les: Rapstjerne støtter Romney
Les: Lydverket anmeldte Nicki Minajs konsert i Oslo Spektrum (4/6)

Ikke registert seg som velger i USA

Linja «I’m a republican voting for Mitt Romney, you lazy b*tches are f*cking up the economy», ble levert av Minaj over Kanye Wests «Mercy»-instrumental. Det er vanskelig å komme frem til om hun faktisk mener det hun rapper, eller om hun vil bare provosere. Den Trinidad og Tobago-fødte artisten skaper like fullt forvirring ved ikke å kommentere tekstlinja via Twitter-kontoen sin.

Nicki Minaj. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Jason Redmond)
Nicki Minaj. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Jason Redmond)

Les: Anklager den republikanske presidentkandidaten for historieforfalskning

Uansett har linja forårsaket en strøm av fornærmelser på det sosiale mediet. Minaj har visstnok ikke engang registrert seg som velger i USA, melder nettstedet Gawker.

Pink Friday: Roman Reloaded, rapperens andre album, har solgt over en million eksemplarer. Ifølge Nielsen SoundScan er det en av 2012 mest solgte plateutgivelser.

Her er noen eksempler på tweets Minaj har mottatt:

Trusler mot Minaj på Twitter. (Skjermdump, Twitter)
Trusler mot Minaj på Twitter. (Skjermdump, Twitter)