Morgendagens P3hits

Hør ukas ti nye låter på spillelistene her!

Denne uka får du blant annet høre nytt fra mange flinke norske jenter og nye utenlandske debutanter. Dette er ukas nye låter på P3s spillelister!

Her finner du P3s fullstendige spillelister

Les også: Nye låter forrige uke

Fortell oss gjerne hva du synes om de nye låtene i kommentarfeltet, og meld deg inn i P3-panelet her.

Kaizers Orchestra – Tusen Dråper Regn

Kaizers Orchestra feirer sitt tiårsjubileum i 2011 og har i den anledning satt i gang sitt mest ambisiøse prosjekt, trilogien Violeta, Violeta. “Tusen Dråper Regn” er første låt ut fra andre album i trilogien, som blir deres 7. album.

Trilogien er en romantisk tragedie som forteller historien om Violeta, moren hennes Beatrice og faren Kenneth, og del to blir å finne i butikkene i 11.11.2011.

Albumet i sin helhet skal Kaizers fremføre på Øyafestivalen, som bare er en av de mange festivalene de er booket til i sommer.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Kaizers-Orchestra-Tusen-dråper-regn.mp3|titles=Kaizers Orchestra – Tusen dråper regn]

Kaizers Orchestra. (Foto: Promo)
Kaizers Orchestra. (Foto: Promo)

Maria Mena – This Too Shall Pass

Maria Viktoria Mena var bare 16 år da hun debuterte med albumet Another Phase i 2002 og den personlige låta ”My Lullaby”. Hennes forrige album Cause And Effect gjorde det bra både her hjemme og i utlandet.

Etter den vakre julesangen “Home For Christmas” har vi nesten ikke klart å vente på første smakebit fra Menas neste album, Viktoria.

”This too shall pass” er full av fine melodilinjer, flotte fraseringer og hentet fra Maria Menas femte album som kommer til høsten.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Maria-Mena-This-Too-Shall-Pass.mp3|titles=Maria Mena – This Too Shall Pass]

Maria Mena live i Popsalongen. (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter)

Veronica Maggio – Välkommen in

Svenske Veronica Maggio ble for alvor kjent i Norge med sitt andre album Och vinnaren är fra 2008, som hun skrev med sin daværende kjæreste Oskar Linnros. ”Mandagsbarn” ble i 2009 en kjempehit i Norge, og er en låt vi fortsatt har liggende i rotasjon.

Veronicas tredje album, Satan i Gatan, har fått en utrolig varm mottagelse Skandinavia, og første single ”Jag Kommer” har gått sin seiersgang over eteren.

På albumet har hun fått hjelp av svenske Christian Walz og Markus Krunegård, og på ”Välkommen in” er også den britiske sangeren Paloma Faith oppført som bidragsyter på tekst og melodi.

Veronica Maggio inviterer til fest og alle kan bli med.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Veronica-Maggio-Välkommen-in.mp3|titles=Veronica Maggio – Välkommen in]

Veronica Maggio (Foto: Promo)
Veronica Maggio (Foto: Promo)

Les: Lydverket triller femmer på Maggios tredje album

Britney Spears – I Wanna Go

Britney Spears tok steget inn i rampelyset med ”…Baby One More Time” i 1998. Siden den gang har hun vært jevnlig innom både hitlistene og sladrepressen.

På Britneys syvende album, Femme Fatale, samarbeider hun nok en gang med 90-tallshelten Max Martin, som også var en viktig mann for Britneys ferd til stjernedømme.

Tredje single , ”I Wanna Go”, er nok en gang et fyrverkeri av en dancepoplåt med en heftig basslinje, tydelig refreng og plystring.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Britney-Spears-I-Wanna-Go.mp3|titles=Britney Spears – I Wanna Go]

Britney Spears. (Foto: Promo)
Britney Spears. (Foto: Promo)

Les: Lydverket anmelder Femme Fatale

Ison & Fille – Galen

To av Sveriges mest anerkjente rappere, Ison Glasgow og Felipe Leiva er klare med sitt fjerde album För Evigt.

”Galen”, en pompøs og fengende låt med refrenget stjålet fra Daniel Adams-Rays ”Dum av Dig” er første single ut fra gutter som passende nok låter som de har vokst både musikalsk og personlig siden forrige album i 2007.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Ison-Fille-Galen.mp3|titles=Ison & Fille – Galen]

Ison & Fille (Foto: Promo)
Ison & Fille (Foto: Promo)

Stella Mwangi – Lookie Lookie

Norsk-kenyanske Stella Mwangi debuterte i 2007, og har siden hatt relativ stor suksess i Afrika. Flere av låtene hennes har også blitt brukt i serier som ”Melrose Place”, ”CSI” og ”Scrubs”, men det var først med MGP at Stella har kommet seg ordentlig inn i de tusen norske hjem.

Med ”Lookie Lookie” serverer Stella en single for varme sommernetter og for de som er fan av rapperen Stella Mwangi, og er en leken eurodance-inspirert hiphouselåt som viser en tøffere side av MGP-yndlingen vår.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Stella-Mwangi-Lookie-Lookie.mp3|titles=Stella Mwangi – Lookie Lookie]

Stella Mwangi. (Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix)
Stella Mwangi. (Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix)

Cloud Control – Gold Canary

De australske indierockerne i Cloud Control ga ut debutalbumet sitt, Bliss Release¸i Australia i mai i fjor, og nå har det endelig blitt utgitt i Europa. I hjemlandet har de høstet strålende kritikker og fikk nylig Australian Music Prize for debutalbumet.

Gruppa har den siste tiden varmet opp for Foo Fighters, Vampire  Weekend og Supergrass, og besøker også Norge i sommer, da de varmer opp for seg selv på Hovefestivalen.

”Gold Canary” er deres første single, og det låter friskt og godt.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Cloud-Control-Gold-Canary.mp3|titles=Cloud Control – Gold Canary]

Cloud Control (Foto: Promo)
Cloud Control (Foto: Promo)

Sisi – Stay feat. Nosizwe

Hun er kanskje best kjent som korjenta til Stella Mwangi og stemmen på Admiral Ps ”Snakke Litt”, men Sisi har rukket å jobbe med eget materiale mellom slagene.

Med søsteren til MadCon-Tshawe på laget er resultatet en lekker soullåt fra en stor stemme vi helt sikkert kommer til å høre mye fra i fremtiden.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Sisi-Stay.mp3|titles=Sisi – Stay]

Sisi (Foto: Eva Rose Furmyr)
Sisi (Foto: Eva Rose Furmyr)

Foster The People – Pumped Up Kicks

De Californiabaserte indiepopperne i Foster The People har holdt fant sammen i 2009, og nå i mai kom debutalbumet Torches.

”Pumped Up Kicks” har lenge vært en del av bloggosfæren, og fungerer i disse dager som første single fra debutalbumet. Låta er produsert av Tony Hoffer som tidligere har bistått band som Belle & Sebastian, Depeche Mode, Sondre Lerche, Phoenix og The Kooks.

Selv om låta tilsynelatende er en upbeat gladlåt med et fengende refreng er teksten skrevet for å vie oppmerksomhet til problemer rundt våpenbruk blant unge mennesker, som frontmann og låtskriver Mark Foster mener er et problem som bunner i mangel på familie og kjærlighet.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Foster-The-People-Pumped-Up-Kicks.mp3|titles=Foster The People – Pumped Up Kicks]

Foster The People (Foto: Promo)
Foster The People (Foto: Promo)

Charlotte Qvale – Kiss The Girls

Halvt islandske Charlotte Qvale fra Mandal er utdannet skuespiller og har også jobbet mye med skript, regi og som komponist ved ulike oppsetninger.

I 2011 skal musikken spille hovedrollen for Qvale, og hun er i full gang med å spille inn debutalbumet sitt med hjelp fra Montées Anders Tjore og Erlend Mokkelbost, samt Thomas Eriksen som har produsert debutsinglen ”Kiss The Girls”.

Charlotte var Ukas Urørt i fjor med låta “One Move”.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Charlotte-Qvale-Kiss-The-Girls.mp3|titles=Charlotte Qvale – Kiss The Girls]

Charlotte Qvale (Foto: Promo)
Charlotte Qvale (Foto: Promo)

Last ned: “Kiss The Girls” kan lastes ned fra Charlottes Urørtside