Morgendagens P3hits

Hør ukas nye P3-låter her!

Blant ukas nye låter på P3 finner du ny låt fra Eva & the Heartmaker, sommersteking fra Calvin Harris, powerballade fra Adele, rock fra Arctic Monkeys og LOL fra The Lonely Island. Hør ukas nye P3-låter her!

Her finner du P3s spillelister.

Les også: Nye låter forrige uke.

Calvin Harris + Kelis – Bounce

Calvin Harris er den 27 år gamle skotske mannen bak Dizzee Rascals superhit ”Dance wiv Me”. Som en av verdens mest populære DJ-er og produsenter har han gitt ut to album og jobbet med superstjerner som Kylie Minouge og Katy Perry.

”Bounce” har potensial til å bli en av årets sommerhits – en leken, uptempo låt med den sexy stemmen til Kelis på toppen.

Se Kronprinsen fortelle at han har fått sansen for Calvin Harris i Lydverket.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Calvin-Harris-ft.-Kelis-Bounce.mp3|titles=Calvin Harris + Kelis – Bounce]

Calvin Harris (Foto: Promo)

Eva & the Heartmaker – Dominoes

Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen utgjør popduoen Eva & The Heartmaker som nå er aktuelle tittelsporet fra deres seneste album, Dominoes. Dette er den fjerde låta fra parets tredje album på P3 – tidligere har du fått høre “Mr. Tokyo”, ”Signals” og ”Gone in a flash”. På spørsmål om hva ”Dominoes” handler om svarer Eva: ” Den er om livet, livet er jo som dominobrikker. Hvor de faller er tilfeldig”.

Se og hør Eva & the Heartmaker fremføre “Dominoes” live i Popsalongen.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Eva-the-Heartmaker-Domines.mp3|titles=Eva & the Heartmaker – Domines]

Eva & the Heartmaker. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Eva & the Heartmaker. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

The Lonely Island + Michael Bolton – Jack Sparrow

Amerikanske The Lonely Island er Akiva Schaffer, Jorma Taccone og David Andrew Samberg, som startet som et komikerkollektiv da de gikk på high school. De fikk etter hvert mye oppmerksomhet for det de gjorde, spesielt for parodiene på artister og låter, noe de fortsatte med på det amerikanske tv-programmet Saturday Night Live. I 2009 kom debutalbumet Incredibad, og i år fulgte de opp med Turtleneck & Chain, hvor både deres forrige hit ”I Just Had Sex” og ”Jack Sparrow” er å finne. På ”Jack Sparrow” tryglet gruppa til seg vokal fra Micheal Bolton, mest kjent for sine powerballader fra sin nesten tredve år lange karriere.

Lydverket anmelder Turtleneck & Chain her.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/The-Lonely-Island-ft.-Michael-Bolton-Jack-Sparrow.mp3|titles=The Lonely Island + Michael Bolton – Jack Sparrow]

Michael Bolton. (Foto: Youtube)
Michael Bolton. (Foto: Youtube)

Adele – Set Fire to the Rain

23 år gamle Adele er historisk: Ingen andre kvinner har ligget lenger på toppen av salgslistene i Storbritannia. Hun har solgt over 2 millioner kopier av sitt nyeste album 21, og hun er den første artisten siden Beatles som har hatt to singler og to album inne på topp fem-lista i Storbritannia på likt.

”Set Fire to the Rain” er en sterk powerballade som, selvsagt, handler om hvor vanskelig kjærlighet kan være.

Lydverket anmelder 21 her.

Adele er populær når artister skal covre andres låter i Popsalongen.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Adele-Set-Fire-to-the-Rain.mp3|titles=Adele – Set Fire to the Rain]

Adele. (Foto: Promo)
Adele. (Foto: Promo)

Arctic Monkeys – Black Treacle

De britiske indierockerne Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley og Matt Helders er tilbake med sitt fjerde album, Suck it and see, to år etter Humbug. Vi har plukket ut låta ”Black Treacle” fra albumet som i sin helhet er skrevet av Alex Turner og produsert av James Ford fra Simian Mobile Disco.

Lydverket anmelder Arctic Monkeys siste skive her.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/Arctic-Monkeys-Black-Treacle.mp3|titles=Arctic Monkeys – Black Treacle]