Morgengjengen fortsetter som før

P3morgens Live Nelvik går ut i permisjon, men Ronny, Silje og Yngve fortsetter som før.

Som P3morgens trofaste lyttere allerede vet, skal vår alles kjære Live Nelvik ut i mammapermisjon. Men den gode, trygge morgengjengen gjør ingen store forandringer av den grunn.

– Vi fortsetter med den gjengen som allerede kjenner hverandre, og som lytterne kjenner. Det vil egentlig bare fortsette sånn som det har vært. Vi held frem som vi stevner, som jeg pleier å si, ler Ronny før Silje innrømmer:

– Men jeg vil nok være en del mer i studio. Min karriere som “street girl” er nok over, eller kanskje ikke?

LES: Silje gratulerer kongen med dagen

– Det blir alt i alt enda mer dialekt fremover. Så dialektkvota blir bedre fylt opp. Det er jo bra, opplyser Yngve som også fortsetter som før, men som kanskje kommer oftere innom studio med sine konkurranser og betrakninger.

SE: En av Yngves mange konkurranser

P3morgen - Foto: Rashid Akrim / NRK P3
P3morgen - Foto: Rashid Akrim / NRK P3

Redaksjonssjef for humor og underholdning, Vilde Batzer, er fornøyd med resultatet:

– Vi valgte å gi jobben til Silje og Yngve, da de sammen med Ronny vil videreføre den gode morgenstemningen lytterne kjenner fra P3morgen. Vi vet at lytterne er blitt veldig glade i både Yngve og Silje, og begge har vært sidekicket til Ronny i Lives fravær med stort hell. Vi synes det fungerer veldig bra og gir deg nå mer av de du allerede kjenner. For å sitere Ronny: Det blir good times!

Mimresending

Før Live forsvinner vil flere sendinger bli viet til mimring og nostalgi – med tilbakeblikk på alle morsomme, fine og rare stunder gjengen har hatt sammen i studio K85 på Marienlyst.

– Det blir et utvalg av Live Nelviks stolte og ikke minst mindre stolte øyeblikk, ler Ronny.

– Og selvfølgelig mye sang! Lytterne får høre noen skikkelige godbiter, ler trioen, som håper å opprette en kondolanseprotokoll etter Live har sluttet.

– Det hadde vært kult! Sånn som aviser har, legger Yngve til.