Musikk og mer moro

Popsalongen har sesongstart i dag- nå med en ny medprogramleder.

I tillegg til å servere rykende fersk musikk, artistintervjuer og coverlåter får Popsalongen fra i dag av et aldri så lite tilskudd av humor og krasshet- i form av den nye medprogramelderen Anders McAuley.

På mandag inntar Aishath studio for å gi deg din daglige dose med livemusikk, ny musikk og artistbesøk. Salongens nye medarbeider, bergenser og altetende Anders McAuley er en del av Kirketid-trioen som blant annet har underholdt P3lytterne i Verdens Rikeste Lands sendetid denne julen.

Anders McAuley skal bidra både musikalsk og humoristisk, og skal sammen med Aishath sitte bak mikrofonene hver uke.

Hva blir din rolle i Popsalongen?
Jeg skal være et såkalt humorisk sidekick. Vi blir to programledere, Aishath blir «the good cop» og jeg “the bad cop”. Jeg kommer til å grille artistene mer og vil stille flere krav til hva som for eksempel er et ekte rockeband.

Favorittsjanger?
Jeg er veldig glad i rock og artister som lukter vondt. Folk som lukter etter de har vært på scenen, som brenner for det de holder på med og som selv digger det de har laget- de artistene respekterer jeg mest, uavhengig av sjanger.

Yndlingsartist?
Jeg har ingen yndlingsartist. Jeg liker så mange sjangre, det finnes mye kul tango, pop og rock. Et band jeg har båret med meg hele livet er forøvrig Motorpsycho – de har gjort alt mulig.

Hvilken coverlåt kunne du tenkt deg å høre av hvilken artist?
En Rolling Stone-cover av Bjørn Eidsvågs «Eg ser», neida, men det hadde vært kult å se en utenlandsk artist covre en norsk låt.

Beste P3-listede låt akkurat nå?
Tame Impala – Feels Like We Only Go Backwards

Aishath gleder seg til å få hjelp til å drive Popsalongen videre og tror det kan bli veldig morsomt med Anders som medprogramleder. Anders blir både Aishaths morsomme, og litt krasse, motstykke samt salongens rockealibi, som ikke kan utelukke at det kanskje kan komme noen hjemmelagde, nachspielaktige kassegitarversjoner av diverse P3-hits i løpet av våren.

Duoen lover masse ny livespilling i studio, og mens Anders helst skulle sett Rolling Stones i studio hadde Aishath kost seg med en Toyotan til Magdi-cover av Jay Z og Kanye West.

I løpet av de første ukene gjester artister som Susanne Sundfør, Karpe Diem, Razika og Bigbang i Popsalongen.