nrk.no

Vil du spille på Palmesus?

De har booket David Guetta. Nå kan de booke deg også.

I Norge kryr det av unge musikktalenter, og nåløyet for å slå igjennom kan være trangt.

Men nå kan endelig muligheten komme for én heldig person.

I samarbeid med Palmesus skal P3 og «Absolutt fredag» plukke ut en ung norsk DJ som får mulighet til å spille på en av Norges største festivaler.

I år har festivalen booket navn som David Guetta, Armin Van Buuren og Lost Frequencies. Kanskje er ditt navn det neste på bookinglista?

Tamanna sitter på ryggen til Nina. Tamanna smiler fra øre til øre. Hun har langt svart hår og briller. Nina har på seg en stripete blå genser. Hun har halvlangt brunt hår.
SKIKKELIG HELGESTEMNING: «Absolutt fredag» går fredager kl. 15-19. Foto: Jon Nguyen, NRK P3

Programlederne i «Absolutt Fredag» Tamanna Agnihotri og Nina Gjertsen, er godt vant med DJ-mikser. Hver fredag spiller de nye gjestemikser fra kjente artister. Nå gleder de seg til å se hva DJ-Norge har å by på.

– Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å komme flere spennende mikser med gode låter og overganger, smittende stemning og kanskje til og med noen overraskelser!  Det er jo enormt med dyktige DJ-er, produsenter og artister her i landet, så her kan alt skje, sier Gjertsen.

– Jeg håper alle og enhver som har en liten drøm om å nå ut til et større publikum, lage en skikkelig fest og en god musikkopplevelse, sender inn.

For å delta i konkurransen må du sende inn en DJ-miks på maks 15 minutter. I miksen må det være minst én egenprodusert låt.

Siste frist for å melde seg på er 27. mai. Vinneren blir annonsert i «Absolutt fredag» 3. juni.

Fyll ut skjemaet! Lykke til 🙂

LES MER OM MUSIKK: