De har laget årets hit

Ikke overraskende var det Sirkus Eliassens partylåt «Æ vil bare dans» som ble årets hit.

Det var selvfølgelig Sirkus Eliassens danseoppfordring av en hit som stakk av med den gjeve tittelen «årets hit» under Spellemann lørdag kveld.

Se alt fra Spellemann her!

Bodø-brødrene vant over Vinnis “Sommerfuggel i vinterland”, Admiral Ps sommeranthem “Kallenavn”, Vamps “Liten fuggel” og Donkeyboys “City Boy”. Og gutta var i ekstase.

– Grammy neste

– Dette er det største man kan få som hitmaker i Norge, etter dette er det Grammy, spøkte Magnus Eliassen på presserommet.

– Det har ikke gått helt opp for oss enda, og vi har i hvert fall ikke tenkt på hvor prisen skal stå. Dette var veldig uforventa.

Se Sirkus Eliassens takketale:

 

Se også: Sirkus Eliassen live i Popsalongen

Første Spellemannpris

«Æ vil bare dans» er duoens tredje singel, produsert sammen med Dj Ben Kinx. Den har solgt til ti ganger platina og blitt høyt lista og mye spilt på radiokanaler som P3 og MP3. I tillegg lå låta i hele 28 uker på VG-lista Topp 20. Kveldens pris var guttas første Spellemann.

Hvilke historier hører til livet rundt denne låta?
– I starten ble jeg vekt midt på natta av vennene mine, som både ringte og sendte meg meldinger når de hørte låta på byen. Det er jo både rart og rått, sier Erik.

Det var Plumbos hit «Møkkamann» som vant prisen i fjor, og ble med det samt en uheldig uttalelse fra scenen, husket godt for det. Les om Plumbo-episoden og mange ande pinlige skandaler fra Spellemann her!