– Alle familier har problemer

Jay Z og Solange forklarer seg etter heis-angrepet.

Den siste uka har en video av Jay Z, Beyoncé og Solange Knowles florert på nettet.

Et overvåkningskamera fanget nemlig opp at Beyoncés lillesøster, Solange, gikk til angrep med både spark og slag mot Jay Z. Hendelsen skal ha skjedd på en fest på Standard Hotel i New York.

Nå melder Knowles-familien, via en pressemelding, at Jay Z og Solange har bedt om tilgivelse for sin oppførsel – der de begge tar på seg skylden.

Tar ansvar

Jay Z og kona Beyoncé er regnet som et av verdens mest mektigste par. Foto: NTB Scanpix
Jay Z og kona Beyoncé er regnet som et av verdens mest mektigste par. Foto: NTB Scanpix

– Det viktigste er at vi som familie har jobbet oss gjennom dette, skriver de i en pressemelding til The Associated Press.

Videre står det skrevet blant annet:

– Jay og Solange tar begge sin del av ansvaret for hva som har skjedd. De erkjenner begge sin rolle i denne privatsaken som utspilte seg i offentligheten. De har sagt unnskyld til hverandre og vi har nå kommet oss videre som en samlet familie.

Jay Z blir regnet som nåtidens hiphop-overhode, og har siden debutalbumet Reasonable Doubt i 1996 servert oss hits etter hits. I høst hadde han konsert i Oslo Spektrum, noe som fikk både fans og anmeldere til å smile fra øre til øre.

«Jay Z snegler seg rundt på scenen i Oslo Spektrum. Men likevel eier han sjappa… Jay Z trenger ikke å gjøgle og løpe rundt. Det er han alt for gammel til. Jigga har til gjengjeld en markant tilstedeværelse i all sin enkelhet og sterkere låtkatalog enn noen andre rappere som har bikket førti», skrev P3s anmelder om konserten, og trillet en femmer på terningen.

Les flere saker om Jay Z her

Se videoen TMZ publiserte:

– Vi har lagt det bak oss

Solange Knowles er i likhet med sin storesøster artist. I 2012 fikk hun sitt gjennombrudd med låta «Losing You», og i fjor skulle hun egentlig spille under Øyafestivalen – før hun avlyste av hensyn til familien. I år var hun å se på Coachellafestivalen i USA, der blant annet Beyoncé dukket opp på scenen.

Les også: Skinnende Solange

Etter angrepet mot Jay Z vil de begge nå legge dette bak seg.

– Når alt kommer til alt, så har alle familier problemer og vi er ikke annerledes. Vi elsker hverandre og fremfor alt er vi en familie. Vi har nå lagt dette bak oss og håper alle andre også vil gjøre det samme, avslutter de.

Solange – «Losing You»: