Bieber på bedringens vei

19-åringen ble kjørt sykehuset etter å ha opplevd pusteproblemer på scenen i London i går.

Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber kollapset på scenen under en konsert i London torsdag, melder NTB. Biebers talskvinne Melissa Victor sier at han fikk åndenød og besvimte, og at han tok en pause på 20 minutter før han gjenopptok konserten. Ifølge manageren Scooter Braun, som måtte roe gemyttene hos publikum, fikk han medisinsk hjelp bak scenen.

Kjørt til sykehus

Den 19 år gamle popstjernen har aldri tidligere hatt noen helseproblemer, hevder Melissa Victor, og Bieber fullførte gårsdagens konsert tross helseproblemene. Han ble likevel kjørt til sykehuset etter konserten, og har i ettertid benyttet seg av Twitter for å forsikre sine fans om at formen er stigende.

– På bedringens vei. Takk til alle for at dere fikk meg gjennom dette i kveld. Verdens beste fans. Prøver å forstå hva som skjedde. Takk for kjærligheten.

Smilte fra sykesenga

Bieber har i tillegg postet en fotografisk hilsen til ivrige beliebers på bildedelingstjenesten Instagram, der han har over 7 millioner følgere.

Bildet under var utstyrt med den korte teksten «getting better listening to Janis Joplin». 

Justin hilser fra sykesenga. Foto: Instagram
Justin hilser fra sykesenga. Foto: Instagram

Kritikk og motgang

Tidligere denne uken har Justin Bieber måtte tåle motgang fra flere hold. Stjernen har fått kritikk for store forsinkelser på konsertene sine, han har blitt beskyldt for arroganse da han kun brukte ti sekunder på en fan som hadde vunnet et møte med ham. Da han nylig skulle feire bursdagen sin i London, slapp han ikke inn på utstedet der festen skulle foregå. Han har selv omtalt bursdagen sin som «den verste bursdagen noensinne».

Ingen avlysning

Konserten i går var den tredje av fire i London, som igjen er del av en Europa-turné. Det er foreløpig ikke meldt om noen avlysning av den fjerde konserten i hovedstaden, som skal finne sted i kveld.