Bieber satte sinnene i kok

Gikk på scenen i London to timer etter planlagt konsertstart.

Norgesaktuelle Justin Bieber spilte i London i går – og gjorde seg upopulær blant fansens foreldre, som måtte tilbringe langt flere timer enn planlagt på konsertarenaen.

Frustrasjon på Twitter

Dørene åpnet nemlig 18.30 – og konserten skulle etter planen starte 20.30. Men timene gikk – uten at den canadiske superstjernen kom på scenen. Utålmodige foreldre begynte naturlig nok å bekymre seg for hvordan påfølgende skoledag ville bli for barna og ungdommene som var på konserten – og frustrasjonen fikk utløp på Twitter.

«Med datter og nieser på O2-arenaen for å se Justin Bieber – fortsatt ikke på scenen 22.20 på en ukedag – det er helt urimelig!» lød en melding – fire minutter før 19-åringen entret scenen.

Flere tvitret direkte til artisten – som er den musikeren med flest følgere på nettstedet. «@Justinbieber, du undervurderer virkningen av et rom fullt av sinte, engelske damer», skrev en bruker. 

Les: Bieber har flest følgere

Les: Rihanna slo Bieber-rekord

Spiller i Norge

Justin Bieber risikerer bot for å ha spilt etter at det egentlig skulle ha vært stille på arenaen – men det verste for stjernen er allikevel signalene han sender ut ved å gå på scenen to timer etter tiden.

Han spiller nye konserter i London i kveld, samt torsdag og fredag.

I april kommer Bieber-sirkuset til Norge. 19-åringen spiller tre for lengst utsolgte konserter i Oslo. 

Bildegalleri: Bieber i Oslo i mai