Blander Lou Bega og Lou Reed

«Mambo No. 5»-artisten Lou Bega har mottatt hundrevis av kondolanser etter Lou Reeds død.

Lou Reeds død den 27. oktober har inspirert en mengde artister til å hylle Velvet Underground-frontfiguren. Arctic Monkeys, Arcade Fire og Pearl Jam er blant dem som har covret Reeds låter etter hans død.

Dette bildet la Lou Bega ut sammen med Facebook-meldingen. (Foto: Facebook)
Dette bildet la Lou Bega ut sammen med Facebook-meldingen. (Foto: Facebook)

Mange har også hedret den avdøde artisten med kondolanser gjennom pressemeldinger og sosiale medier, men nå kommer det frem at slettes ikke alle har fått med seg hvilken Lou som er død.

Postet på Facebook

For på sin egen Facebook-profil avslører Lou Bega at også han har mottatt mange kondolanser. I en statusmelding skriver han:

«Hvil i fred, Lou Reed, geniet som tok spaserturer på den ville siden. P.S. Jeg har mottatt mengder av kondolanser på grunn av en journalist som blandet oss. Lou Bega sender sine kondolanser til Mr. Reeds familie.»

Sammen med statusmeldingen la artisten ut et bilde av seg selv, slik at det ikke skulle være noen tvil om at han er i live.

Nytt album

For mange er Lou Bega en «one hit wonder», men siden gjennombruddet med kjempehiten «Mambo No. 5» i 1999, har artisten gitt ut fem studioalbum.

Tidligere i år slapp han albumet «A Little Bit of 80’s», der han covrer mange av 80-tallets aller største hits. «Give It Up», en cover av KC and the Sunshine Bands store hit, ble valgt ut som singel.

Hør «Give It Up» her: