Bli med på P3Rubens sommerfest

Landets største musikkprogram feirer sommeren med konserter på Blå i Oslo klokken 19 torsdag 25. juni.

Rubeniskrem

Ruben Gran sender tre timer direktesendt radio fra Blå i Oslo hvor redaksjonen og lytterne skal feire sommeren, musikken og selve livet sammen med masse livemusikk og trivelig stemning.

Nykommere og kjente navn på plakaten

Fra klokken 19 torsdag 25. juni får man oppleve en deilig bukett av artister og band, som er noen av favorittene til redaksjonen fra det siste halvåret. Aldersgrense for gratisarrangementet er 18 år.

Og frykt ikke – hvis man ikke har anledning til å henge på Blå, hører man alt direkte på P3.

– Allerede etter snart seks måneder viser det seg å bli vanskelig å velge seg favoritter fra 2015, ettersom det har vært mye snadder å høre. Og det har vært mange bra og interessante norske nykommere, som også bandrekka som skal spille på sommerfesten illustrerer ganske tydelig, sier programlederen.

Alt fra afrobeat til powerpop

Eben Jr, Hage, Beachheads, Nico D og Razika er satt opp på plakaten. Ruben Gran har følgende å melde om gjestene:

– Eben Jr satte meg helt ut av spill med førstesingelen sin for noen måneder tilbake, når det viser seg at det finnes folk i Norge som også kan lage heidundrende afrobeat for nye generasjoner.

Eben jr – «Drit i kategori» ft. Admiral P

– Hage fra Bergen har begeistret like mye med sin førstesingel, så jeg er fryktelig spent på hvordan de tar seg ut live også, mens Beachheads har rukket å vise hvor powerpopskapet skal stå i 2015.

Hage – «The Taste»

Beachheads – «Get Away»

– Nico D vet vi for lengst er en av landets råeste reggaevokalister, så det blir selvsagt stas å få han på scenen.

Nico D – «Han smiler» (P3 Spanderer)

– Minst like mye erfaring har Razika, som garantert vil sørge for både knall musikk og den rette sommerstemninga når de spiller.

Razika – «Syndere i sommersol»