– Bråfrekke bangers og solid låtskriver

To heldige vinnere er valgt ut til å spille på Findings.

I april etterlyste P3 to artister til å være en del av artistprogrammet til Findings 18.-19. august på Bislett.

Muligheten til å stå på samme scene som Matoma, Alesso, Karpe Diem, Alan Walker og den nederlandske trancekongen Tiësto viste seg å være ganske populært.

Cirka 400 påmeldte artister og produsenter sendte inn egne låter og DJ-mikser – og nå har juryen, som består av Christoffer Huse (Sky Agency), Liv Johansen (Sky Agency), Mikkel Christiansen (Broiler), Adiele Arukwe (NRK P3) og Mats Borch Bugge (NRK P3), plukket to heldige vinnere.

Produsent Rootkit og artist Hanne Mjøen er plukket ut til å opptre på Findings.

Juryen som plukket ut vinnerne til Findings Festival består av (fra venstre) Mats Borch Bugge (NRK P3), Mikkel Christiansen (Broiler), Adiele Arukwe (NRK P3), Liv Johansen (Sky Agency) og Christoffer Huse (Sky Agency). Foto: NRK P3
Juryen som plukket ut vinnerne til Findings Festival består av (fra venstre) Mats Borch Bugge (NRK P3), Mikkel Christiansen (Broiler), Adiele Arukwe (NRK P3), Liv Johansen (Sky Agency) og Christoffer Huse (Sky Agency). Foto: NRK P3

Mats Borch Bugge, P3s musikksjef, er glad for at det mange som ønsker å vise seg fram gjennom P3 på Findings. Kriteriene som blir vektlagt er kvalitet, originalitet, og hvem juryen tror kan levere det beste showet.

– Hanne Mjøen fremstår som en solid låtskriver og vokalist. Hun er allerede plukket opp med singelen «U» som har vært listet på P3 i noen måneder. Rootkit har vært en stayer i DJ-kretser, og leverer konsistente og solide remikser og sett. Han opplever stadig mer interesse fra utlandet, med anerkjennende nikk fra blant andre Chainsmokers. Vi forventer mye av ham i tiden som kommer, sier Borch Bugge.

Hanne Mjøen, som blant har annet vært hos Christine og fremført popelektro-låten «U», sier følgende til P3 om nyheten og kommer med en forespørsel i samme slengen: – Så utrolig stas å bli plukket ut til å spille på Findings! Gleder meg masse. Noen som vet om Matoma har en Co2-kanon å låne meg?

…mens Alan Walker er begeistret for at produsent Rootkit har fått spilletid på festivalen:

uten-navn

– Tusen takk til juryen for å ha valgt meg! Det er en ære å få dele scenen sammen med så mange store artister. Gleder meg til å spille! sier Rootkit til P3.

Rootkit – «Wildfire»:

Mikkel Christiansen, halvparten av Broiler, forteller til P3 at han blir stolt av tilstanden til musikk-Norge når han hører gjennom bidragene til konkurransen.

– Det er så vanvittig mange flinke musikere om dagen, og derfor var det ingen lett oppgave å velge ut vinnerne. Hanne Mjøen skal sjarmere hele Bislett Stadion med sin nydelige stemme og Rootkit skal holde energien på dansegulvet oppe med bråfrekke bangers!

Det er fortsatt ikke bestemt når Rootkit og Hanne Mjøen skal spille på Findings, men det finner du ut av ved å følge med på festivalens hjemmeside.