Christine inviterer til julekonsert

18. desember kan du oppleve noen av Norges heiteste artister i en ny og deilig setting. Garantert julestemning!

I det dystre høstmørket nærmer jula seg som et lyspunkt langt der framme i det fjerne. Det føles kanskje veeeldig lenge til, men Christine inviterer til et lyspunkt som i hvert fall skjer litt før julaften.

Hver eneste dag fronter hun ny, norsk musikk på P3 og gir lytterne minneverdige live-øyeblikk fra både kjente artister og nye, spennende stjerneskudd.

18. desember tar hun med seg moroa ut av studio og inviterer til julekonsert på Victoria Teater i Oslo. Sjekk ut Facebook-eventet her.

Holder artistene innpakka – som med gavene

I en ny, intim setting skal Christines livefavoritter og noen av norges største og mest lovende artister spille både egne låter og julelåter.

– Du vil garantert komme i julestemning selv om det ikke blir bare julemusikk, lover hun.

Fordi det er ganske lite på Victoria Teater, blir det en annerledes og mer intim konsertsetting. Hvem som skal spille er foreløpig en overraskelse:

– Artistene vi har fått med er nydelige, men det er litt som med julegavene: Vi lar dem være innpakket helt til julekonserten!

Konserten filmes, så om du ikke får vært der, får du se høydepunktene i ettertid. Og – om du ikke er blant dem som bannlyser julemusikk før desember, kan du mimre tilbake til julestemninga vi fikk i studio hos Christine i fjor: