Christine Live: Carnival Kids

Carnival Kids gjorde en fantastisk cover av Lordes «Royals» og en nydelig versjon av «What to Do When Awake within a Dream» hos Christine på fredag. Se og hør bandet live her!

Carnival Kids er et splittet band. Den ene halvparten er norsk og bor i Norge, og den andre halvparten er britisk og bor i England. De vil gjerne samle seg og bo i en by, og heldigvis for oss er planen at alle ender opp i Oslo.

Fant hverandre hos Paul McCartney

De fire bandmedlemmene møttes på Paul McCartney-skolen i Liverpool (LIPA).

– Det er en god atmosfære på skolen, forteller Carnival Kids. – Det er et sted hvor alle møtes, det er en god atmosfære og alle der har en spesiell drive. 

Carnival Kids gikk faktisk i samme klasse som Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og Billie Van. Eye Emma Jedi gikk i klassen over, og de endte med å dele trommis med Carnival Kids.

– Vi hang faktisk sammen i går kveld. Ja, med Eye Emma Jedi, altså.

Christine og Carnival Kids

Gjorde inntrykk på Biffy Clyro

Carnival Kids ble skikkelig overrasket da de fikk høre at Christine hadde spilt «What to to When Awake within a Dream» for Biffy Clyro. Biffy Clyro var full av lovord om bandet.

– Wow! Surreal!

Biffy Clyro noterte seg navnet og ville sjekke ut Carnival Kids ved første andledning. Å høre at forbildene ville sjekke ut musikken deres gjorde tydelig inntrykk på Carnival Kids.

Hør klippet her:

Carnival Kids hos Christine: Biffy Clyro om Carnival Kids

Kul cover

Carnival Kids bestemte seg for å covre «Royals» av unge og lovende Lorde.

– Det er en kul sang med kul tekst. Til å være 16 år skriver hun veldig bra tekster, sier en tydelig imponert Eric Molumby. De trengte ikke å gjøre de store endringene med sangen, mente han– Vi måtte bare tilpasse tonearten litt.

 Her kan du sjekke ut flere liveopptredener hos Christine

Se Carnival Kids spille «Royals» her: