Christine live: Charlotte Qvale & Thomas Eriksen

2014 er godt i gang og hos Christine får du servert den beste livemusikken. Hør duoen framføre “The Fire” live for første gang her!

Det er igjen klart for sesongpremiere på Christine, der du får servert fantastiske liveopplevelser, fersk popmusikk, anmeldelser av ukens viktigste låter og presentering av det aller beste fra Urørt.

Før jul hadde Christine besøk av kjente og kjære artister i sitt studio for å lage førjulsstemning. Dette skal hun selvfølgelig fortsette med, bare nå uten julestemningen.

Førstemann (og kvinne) ut var Charlotte Qvale og Thomas Eriksen som i dag gjestet studio for å framføre den vakre duetten “The Fire”, som allerede har vært flere uker på P3s A-liste.

Handler om noen nært

– Teksten og følelsen i låten forteller en egen historie på en kjempefin måte som mange kan kjenne seg igjen i, fortalte Eriksen til P3 da videoen til låta hadde premiere.

Les flere saker om: Charlotte Qvale | Thomas Eriksen

Charlotte Qvale og Thomas Eriksen – “The Fire”:

Qvale forteller at låta er en personlig låt, som handler om at når man har ødelagt alt, må man bare sette fyr på hele greia, la det brenne ned, og se om det eventuelt finnes noe igjen i ruinene.

Under dagens prat med Christine forteller også Eriksen at han kan relatere seg til låta, selv om det er Qvale som står for teksten.

– Hvordan skal jeg si det uten å si for mye? Den handler om noen veldig nært meg. Det er det eneste jeg vil si, egentlig.

– Jeg kan avsløre at jeg har levd et liv jeg også, og jeg vet jo litt mer om hva dette handler om. Vi prater jo sammen i studio – så for meg var det lett å relatere meg til det, sier Thomas.

Hør live-versjonen av “The Fire” her:

I tillegg til å framføre sin nyeste låt, valgte også Qvale og Eriksen å covre London Grammars “Strong”.

Hør duoen covre “Strong” her: