Christine live: Kaveh

Den Stargate-samarbeidende rapperen fremførte singelen “Medisin” og covret Svals “Tidsfrist” hos Christine. Se her!

I februar gjestet rapperen fra Grünerløkka Christine sammen med tidligere Urørtvinner Arif, eksilbergenseren Lars Vaular, og hiphop-generalen Tommy Tee for å spille sporet “Untitld” fra Tommy Tee-platen Musikk ække viktig.

Les flere saker om Kaveh her

Stargate-samarbeid

Kaveh. Foto: Tom Øverlie, NRK P3
Kaveh. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

På torsdag var Kaveh innom Marienlyst igjen for å fremføre singelen “Medisin” og en coverversjon av pophåpet Svals “Tidsfrist”.

– Det skjer mye rundt deg om dagen. “Snufs” gikk over all forventning. Du hadde kanskje ikke forventet det? spør programleder Christine Dancke.

– Det bare smalt, ass, svarer rapperen som inngikk et samarbeid med CC Cowboys og Stargate. Sistnevnte produksjonsduo snekret sammen sporet “All vet ingenting”, som er knyttet til filmen Børning, med slippdato en gang i høst.

– Hovedpersonen i filmen hører på CC Cowboys. Den yngre generasjonen bilinteresserte hører på ny hiphop, og i Norge er Kaveh den beste representanten for det. Jeg ville bygge en bro mellom de to generasjonene norske artister, forteller den ene halvdelen av Stargate Tor Erik Hermansen til VG.

Kaveh forteller at han ble veldig glad da han ble kontaktet av stjerneprodusenten.

– Det er sprøtt. Det har vært en drøm å få jobbe med Stargate.

Hør sendingen her

Har ikke tid til damer

– Du vet, “Tidsfrist” er en kjærlighetslåt. Kjenner du deg litt igjen i teksten? lurer Christine på.

– Sval er jo femten år, men en ting jeg kjenner meg igjen i er at i den alderen virker alt så mye større enn det faktisk er. Alt var mye mer ekstremt da enn det er nå. Jeg sliter med å finne tilbake til de følelsene, de ville forelskene. Nå investerer jeg mye tid i musikken, så det er ikke å mye overskudd til sånt nå, sier Kaveh.

Kaveh covrer Sval – “Tidsfrist” live hos Christine: