Christine live: Marble Pools

Urørtbandet tok turen innom Christine der de spilte “Windowpanes” og ga Sondre Lerche en figh-five med en cover av “Bad Law”. Se alt her!

Det ble fest i Urørtstudioet da Oslobandet Marble Pools, som forøvrig har medlemmer fra så å si hele Norge, ble Ukas Urørt i april.

P3 Urørt mente blant annet at: «Marble Pools sparker seg opp av undergrunnen med en låt som er lyden av å sole seg på båtdekk i brottsjø utenfor Balearene. “Windowpanes” er en snål, varm og uvanlig karismatisk poplåt som vil ta bandet langt».

I går gjestet de Christine for å spille “Windowpanes” og covre Sondre Lerche.

MarblePools bandbilde (Foto: Presse)
MarblePools bandbilde (Foto: Presse)

– Vi henger på Grünerløkka

Til Christine forteller de at de møttes på folkehøyskole i Trondheim og ble enige om å satse på musikken.

– Vi møttes og hadde samme interesser. Da ble vi enig om at vi ville flytte til Oslo for å jobbe med musikk og bandet, forteller gjengen.

Se Marble Pools fremføre “Windowpanes” øverst i saken.

Les også: Villa, skultpturer og store basseng

Bandet består av Nora Lovise Sæterbø (bass), Patrick M. Granstrøm (trommer), Håkon Vadet (gitar), André Innselset (gitar og synth) og Petter Ariel Skog (vokal) – og selv om de er et relativt ferskt band har de spilt sammen i to år. De forteller at det å flytte til Oslo var et bra valg, da det er et bra musikkmiljø i hovedstaden.

– Vi henger en del på Grünerløkka, der mye av musikken blir skapt. Utenom det går det mye i henging i parkene, skating og gaming. Det er deilig.

Det er også slik låta kom til. Patrick sin leilighet på Grünerløkka ble nemlig i lang tid brukt som øvingslokalet, og låta er inspirert av vinduet i stua til Patrick.

– Vi tenkte at vi kan prøve å gi en high-five tilbake.

Urørt-profil: Marble Pools

High-five til Sondre Lerche

Da det var tid for å gjøre en coverlåt var det Sondre Lerche som ble valgt. Han var på besøk hos Christine for en liten stund tilbake og da spilte hun opp noen låter fra Urørtartister, for å se hvem Sondre kunne tenkt seg å være mentor for (les: The Voice).

– Den var kjempefin og jeg ble veldig nysgjerrig. Jeg skjønte ikke helt låten, men jeg ble interessert i å høre mer, sa han da Christine spilte opp Marble Pools’ “Windowpanes”.

Derfor valgte de og synge hans ferske singel “Bad Law”.

– Vi er fan av Sondre, så dette var veldig kult.

– Hvordan synger Sondre i forhold til deg, Peter?

– Klin likt. Neida. Men det er Sondre Lerche liksom. Vi tenkte at vi kan prøve å gi en high-five tilbake.

Les også: Låtpremiere: Sondre Lerche

Hør Marble Pools covre Sondre Lerches “Bad Law” her: