Christine live: Raylee

Se 17 år gamle Raylee synge sin egen «Wish for you» og Taylor Swifts «Blank Space», som ga lytterne frysninger over hele kroppen.

Pophåpet Raylee har nettopp kommet seg helskinnet gjennom en særdeles travel høst, hvor hun både har deltatt på tv-programmet Stjernekamp og sluppet to singler.

I tillegg er hun fremdeles bare 17 år gammel, som betyr at hun nå er tilbake på skolebenken for å lese seg opp på alt pensumet hun gikk glipp av i fjor.

Les også: Slutter på skolen på grunn av Stjernekamp

På torsdag fant Raylee likevel tid til å besøke Christine på P3, for å snakke om Stjernekamp-deltagelsen og samtidig synge den fengende «Wish for you» og Taylor Swifts «Blank Space».

Se video av Raylee synge «Wish for you» øverst i saken, og «Blank Space» nederst i saken.

Blir kjent igjen på gaten

Raylee endte på en fjerdeplass i Stjernekamp. (Foto: NRK)
Raylee endte på en fjerdeplass i Stjernekamp. (Foto: NRK)

Charlotte Kristiansen, som er Raylees egentlige navn, ble for alvor kjent for det norske folk gjennom sin opptreden i musikk-tevlingen Stjernekamp – som hver uke samlet flere hundre tusen foran tv-apparatene.

– Det var en helt syk opplevelse og en veldig god erfaring. Jeg har lært så mye! Vi fikk jo prøve oss på veldig mange forskjellige sjangere – alt fra rock til opera, sa Raylee.

Se flere Christine live her!

Arendalsjenta endte til slutt på en fjerdeplass, og leverte mange strålende prestasjoner på veien.

Deltagelsen har også ført til mange nye tilhengere, som ifølge Raylee ikke er fremmed for å stoppe henne på gaten.

– Jeg merker ganske stor forskjell fra før jeg var med på Stjernekamp til nå. Nå kommer folk bort og spør om autografer og bilder, og det er jo kjempekoselig!

Er det bare positivt å bli kjent igjen? spurte Christine.

– Selvfølgelig!

Fikk frysninger

Når man gjester Christines radiostudio er det tradisjon å covre en annen låt på P3s spillelister. Etter å ha fått hjelp av Instagram-følgerne sine falt Raylees valg til slutt på Taylor Swift og hennes «Blank Space».

Etter å ha fremført de to låtene tikket tilbakemeldingene inn på SMS; «Skrudde akkurat på radioen til en sinnsykt positiv overraskelse» og «Jeg fikk frysninger på hele kroppen».

Se Raylee synge Taylor Swifts «Blank Space»: