Bli med Christine på by:Larm!

Christine lover å servere nordens beste og mest lovende artister live, eksklusive samarbeid og coverlåter når hun flytter radiostudioet til festivalens hjerte.

Onsdag starter by:Larm, en av landets viktigste festivaler. En bråte lovende artister skal vise seg frem for publikum og musikkbransje – og P3s musikalske flaggskip på dagtid, Christine, kommer til å befinne seg midt i moroa fra onsdag til fredag.

Les: P3s by:Larm-anbefalinger

Vinterfestival

Programleder Christine Dancke flytter med seg programmet til P3-teltet på Youngstorget i Oslo for å formidle vinterfestivalstemning til både lyttere og forbipasserende. Hver dag gjester tre spennende navn fra by:Larm-programmet sendingen. Er du i Oslo, kan du stikke innom og se dem live, selv uten billett – og er du langt unna, håper programlederen du får festivalfølelsen allikevel.

– Det blir hektisk med mange liveartister hver dag, men garantert veldig gøy! Håper det kommer folk og tar lunsj og får vaffel i P3/Urørt-teltet, men uansett rått å vite at tusenvis av folk skal få oppleve vinterfestival gjennom radioen overalt i landet, sier hun.

Disse spiller hos Christine på by:Larm:

Onsdag: Onkl P og de fjerne slektningene, Christopher og Lemaitre.

Torsdag: Carnival Kids og John Martin

Fredag: Team Me, Yoguttene, Kakkmaddafakka

Håper på skolebesøk

– Lineupen er helt rå! Også kommer det nok noen andre kjente og kjære folk innom også (Hei, Veronica Maggio!). Dessuten er det gratis, ingen aldersgrense også byr vi på vafler og oppvarmet telt midt på Youngstorget. Håper alle lærere i Oslo og omegn tar med seg klassen sin en av dagene – det er plass til mange!

– Jeg kan love Nordens beste og mest lovende artister live, eksklusive samarbeid og coverlåter, kanskje et nytt kjendispar (Christopher fra Danmark og Julie Bergan) og forhåpentligvis en deilig følelse av å være på festival gjennom radioen/internettet, sier programlederen.

Selv gleder hun seg både til sendingene, og til å absorbere ny musikk når jobben er overstått.

– Jeg gleder meg til å være med å skape magiske radioøyeblikk og til å vandre rundt blant nye, lovende artister og forhåpentligvis oppdage noen nye favoritter. Også gleder jeg meg til å høre Drippins DJ-sett. Han er råbra!