Comet Kid covret Justin Bieber

Oslobandet Comet Kid gjorde en akustisk versjon av Justin Bieber sin “What Do You Mean?” da de gjestet Christine. Men hvor godt kjenner de egentlig den kanadiske popstjernen?

Comet Kid har oppnådd mye i løpet av sine to leveår. To albumslipp, spillejobb i Kronprinsens 40-års lag, flere festivaljobber og en utsolgt releasekonsert på Rockefeller tidligere i år. I høst legger de ut på turné sammen med OnklP & De Fjerne Slektningene, som de skal varme opp for på hele 15 konserter.

Da de gjestet Christine fremførte de sin P3-listede “When I’m Dead”, samt en cover av Justin Bieber sin “What Do You Mean?”.

Se Comet Kid spille “When I’m Dead” øverst i saken.

Ble testet i Bieber-kunnskap

Like før Comet Kid fremførte sin versjon av “What Do You Mean?”, fikk trommis Svein Inge den ærverdige oppgaven om å oversette Justin Bieber-låter til norsk på sparket, mens det var opp til bassist Theodor og vokalist Andreas å gjette hvilke låter det gjaldt.

Her er Svein Inges oversettelser:

“Fortell meg nå, hva jeg kan gjøre for deg. Hvor er du nå, hvor er du nå, hvor er du nå, når jeg trenger deg?”

“Min første kjærlighet, første gang, og jeg bare kjære, kjære, kjære, kjære, kjære”

“Så lenge du elsker meg, så skal jeg være platinum, jeg skal være sølv, jeg skal være gull. Så lenge du, så lenge du, el-el-el-el-el-el-el-elsker meg”

Klarer du å gjette låtene? Hør Svein Inges oversettelser og fasit!

Se Comet Kid spille “What Do You Mean”: