Finalistenes kamp for å bli Årets Urørt er i gang. Første utfordring: Hvem lager det beste stuntet på sosiale medier?

Det er allerede under en måned til Urørtfinalen tjuvstarter by:Larm i Kulturkirken Jakob onsdag 1. mars. Showet sendes direkte på P3, men du kan også være tilstede når det skjer – nederst i saken ser du hvordan du kan vinne billetter til moroa.

En deilig bukett artister er håndplukket til å tevle om den gjeve tittelen Årets Urørt – nærmere bestemt Emma Jensen fra Nesodden, Dårlig Vane fra Bergen, Lüt fra Tromsø og Pom Poko fra Trondheim.

Bli bedre kjent med finalistene!

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. For mer info om hvordan du skaffer deg billetter, klikk her.

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Selve finalen blir også sendt direkte på P3.

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Må være synlige i sosiale medier

I år har vi lagt inn en ekstra utfordring for finalistene i forkant av showet – kunsten å vise seg fram for verden. For å overleve i dagens musikkbransje er det viktigere enn noensinne å være synlig for publikum.

Derfor vil en jury – bestående av godt etablerte navn i norsk musikkliv – gi artistene ukentlige oppdrag som handler om nettopp dette. Hvordan finalistene løser disse oppdragene vil være en del av juryens totalvurdering når deres stemme faller i den storslåtte Urørtfinalen 1. mars.

Den første første utfordringen er enkel, men vanskelig:
Lag det råeste stuntet – ever – på sosiale medier.

Finalistene har frie tøyler til å løse oppgaven som de vil. Kommentarer, delinger, likes og nye følgere er blant tingene juryen ser på, men en original idé som gjennomføres godt er det viktigste.

Se juryformann Mats Borch Bugge forklare første oppgave:

Urørtfinalistenes aktivitet på sosiale medier kan du følge med på her.

“Rockeskole” hos NRK

Mandag denne uka var alle finalistene samlet i NRKs hovedkvarter på Marienlyst for å forberede seg til oppkjøringen fram mot Urørtfinalen.

Der fikk de servert foredrag om sosiale medier fra Daniel Kvammen og hans manager Simen Herning, motivasjonstale fra MGP-general Jan Fredrik Karlsen, møte med Music Norway, fotoshoot, intervjuer og skriveworkshop – alt for å forberede dem til tiden fram mot finalen 1. mars.

Vil du vinne billetter til Urørtfinalen?

Hva er Urørtfinalen for deg? Vis oss ditt SoMe-stunt og bruk emneknaggen #urortfinalen2017 for å være med i trekningen av to eksklusive billetter til Urørtfinalen – og by:Larm-pass.