Dere spurte – Team Me svarte

Vi ga vekk festivalpass til Pstereo til to av våre lesere som spurte Team Me om noe lurt. Les de beste spørsmålene – og bandets snedige svar – her.

Team Me spiller på årets Pstereo-festival i Trondheim denne helgen, og p3.no/musikk kjørte konkurranse der dere kunne vinne festivalpass ved å spørre Team Me om noe lurt. Mange briljerte med gode spørsmål, og vi har samlet de femten beste her. Team Me plukket selv ut vinnere, og Vilde og Simen får to festivalpass hver. Gratulerer. Og ikke minst takk til alle som sendte inn spørsmål. Luringer hele gjengen!

Hei! Hva vil dere helst spille, pog eller klinkis? Hilsen Kev.

Vi har funnet på vårt eget spill som involverer både pog og klinkis, som heter klink poggen! Det er akkurat som klinkis, bare med pog. Klinkekuler er fine.

Kan de blinde se sine egne drømmer? Hanna.

Siden hjernen lager drømmer fra inntrykk i løpet av dagen, og andre dager, så ser de vel sine drømmer på sin måte. Eller noe.

Hvor mange ganger har Marius glemt å introdusere noen i bandet under en konsert (slik som han gjorde på rockefeller 31.mars. Stakkar Simen Skari)? Synne.

Det er første og eneste gang hittil. Marius er ikke så flink med navn, ikke sitt eget engang.

Hei Team Me! Hvis dere kunne vært figurer i et eventyr, hvilket eventyr skulle det vært og hvem hadde vært hva? Beste hilsen fra Tornerose.

Hei Tornerose! Våken allerede? Sovet godt? Vi liker Transformers og Power Rangers. Hadde vi vært figurer i et eventyr hadde vi vært disse fra Askeladden og de gode hjelperne:

Bjarne – Kongen (Bjarne har vært konge før faktisk!)

Simen Skari – Han som spiser gråstein (Skari spiser mye mat).

Uno – Han med syv somrer og femten vintrer.

Elida – Han som er så lettfør til å flyge (Elida er så lettfør til å flyge).

Marius – Faren til Per, Pål og Espen (Marius er så flink med unger).

Simen Schikulski – Prinsessa (ingen kommentar).

Hva ville Team Me hett, hvis det ikke hadde vært et soloprosjekt først, men alle i bandet hadde vært med? Hilsen Sebastian.

The Wolves of Deathrow Desperation Declaration eller Nightwish hvis det hadde vært ledig!

Heisann! Hvis dere spiller et slag Monopol, hvem vinner? Hvem er den dårlige taperen? Hvem jukser? Og hvem sitter bare å vifter med pengene? Go unormale og useriøse spørsmål! Hils Team Me og si at de er helt utrolige og at de har masse fans her i Trønderland! Mvh Marit.

Heisann Marit fra Trønderland! Bjarne vinner, han er den smarteste. Marius er den dårligste taperen. Alle jukser. Jon, lydmannen vår, vifter med pengene.

Hvordan fungerer magneter? Jostein.

En magnet fungerer som et objekt som har et magnetfelt. Det kan være en elektromagnet eller en permanent magnet. Permanente magneter genererer alltid et magnetfelt. Noen steiner har naturlige magnetfelt, men magneter kan også produseres industrielt. Elektromagneter bruker strøm til å generere et magnetfelt. Kort forklart.

Hei! Jeg lurer på om dere har begynt å tenke på nytt materiale? Jeg gleder meg veldig! Martin. 

Hei! Ja, det har vi. Vi gleder oss også. Vi vurderer å ta med 15 personer til i bandet. Vi får se 🙂

Heisann! Et enkelt spørsmål til Team Me. Er dere så store fans av Mew som det høres ut, og hvordan blir det å spille på samme festival som dem? Hallvard.

Heisann! Ja, noen av oss liker Mew ganske godt, noen ikke. Men vi liker også mye annet kanskje bedre. Som f.eks. Nightwish og Manowar. Det blir kult å spille på samme festival som dem uansett!

Hva er greia med all den farga tapen på instrumentene deres? Daniel.

Ellers ramler de fra hverandre!

Hei! Jeg vinner aldri noe, så er det noe dere virkelig skulle ønske at dere vant, men aldri, øm, vant? Hilsen Vilde.

Hei Vilde! Fint Spørsmål. Bjarne skulle ønske han vant en drømmedag med Skrillex. Ellers, kanskje en vinflaske? Gratis dopapir resten av livet hadde jo vært ålreit. For dopapir trenger man hele livet.

Hei! Mitt spørsmål til Team-Me er: Hva er dere avhengige å ha på plass backstage? Type mat, drikke, ting etc. Siri.

Kaffe, toalett og ei god dose godt humør!

Hva har dere alltid i kjøleskapet? Hvis dere måtte legge musikkarrièren på hyllen og begynne i et nytt yrke, hva ville det vært? Adrian. 

Sminke, filmruller, batteri, salami, ost, hyllebærblomstsaft og tacosaus. Hvis vi måtte legge musikkarrieren på hylla ville vi startet snekkerfirmaet Team Tømmer!

Hei hei. Hva ville vært tittelen på deres James Bond-låt? Og dermed også tittelen på filmen, i god gammel tradisjon. Alex.

Hei hei Alex! Riding my Aston Martin from Rangvaldsbekken to Uppinsbakken (with love).

Kan jeg få oppskrifta på det jeg antar var en sjokoladekake i musikkvideoen til «Show Me»! Den så kreisi-god ut! Hvordan stod det til med appetitten etter innspillinga av den videoen? Ble vel mye eting! Hege.

Hei Hege! Ja, det ble fryktelig mye eting, og sjokoladekaka vær gærgod! Nå har det seg sånn at den sjokoladekaka var kjøpt på det lokale konditoriet, så det kan vi dessverre ikke svare på.