Destiny’s Child gjør comeback

90-tallets store jentegruppe samles etter åtte år med den nye låten »Nuclear».

Den storselgende jentegruppen Destiny’s Child slipper ny musikk i slutten av januar, avslører Beyoncè Knowles på sin hjemmeside.Trioen, bestående av Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams slo gjennom på slutten av nittitallet med singler som ’’Bug A Boo’’, ’’Jumpin’, Jumpin’’’, og ’’Say My Name’’.

I 2005 gikk gruppen hvert til sitt etter albumet Destiny Fulfilled, og de har siden den gang hatt ulike karrierer hver for seg. Beyoncè gjorde sitt første soloprosjekt, Dangerously In Love, i 2003, der sanger som »Crazy in Love» og »Baby Boy» ga henne hele fem Grammy-priser. I tillegg til å ha laget musikk med ektemannen Jay-Z har hun også gitt ut flere album, som I Am og 4.

Verdens største

Beyoncè er den av gruppens medlemmer som har gjort størst suksess etter bruddet, men Kelly Rowland fulgte også etter i rampelyset. Debutplata Simply Deep kom ut i 2002, og hun har etter det jobbet med store navn som Nelly og David Guetta. Sistedama i trioen, Michelle Williams, jobbet med sitt soloalbum Heart to Yours allerede mens hun var en del av gruppen. Etter dette ga hun ut flere album – og gjorde sin skuespillerdebut i 2003 i rollen Aida på Broadway.

Destiny’s Child har til sammen solgt over 50 millioner album på verdensbasis, og Billboard rangerer popgruppen som en av verdens største trioer.

Les også: Nittitallet er tilbake

Pharrell med på laget

29. januar vil R&B-gruppen gi ut albumet Love Songs, som er en samleplate med ett nytt spor inkludert’. Låta, som har fått navnet «Nuclear», er produsert av The Neptunes’ Pharrell Williams, og Michelle Williams har vært med på å skrive låta. Er 2013 året der den Grammy-vinnende gruppa skal tilbake på hitlistene etter åtte år?

Destiny’s Child – »Say My Name»: