Det beste fra Christine live til Rockefeller

Programlederen ordner minifestival i Oslo med noen av de som har imponert aller mest i P3s studio – blant annet Marit Larsen, Jaa9 & OnklP, Astrid og Sondre Justad.

Christine Dancke. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Christine Dancke. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Hver eneste dag fronter Christine ny, norsk musikk på P3 og flere ganger i uken gir hun lytterne minneverdige liveøyeblikk fra kjente og kjære og nye, spennende artister.

Noen av Norges aller beste artister skal spille

Torsdag 21. mai tar hun med seg noen av de som har imponert aller mest i P3s studio for å lage minifestival på Rockefeller.

Se livevideoer fra Christine!

Det blir korte konserter, coverlåter og musikalske overraskelser du garantert ikke får noe annet sted når Lars Vaular, Bendik, Astrid, Daniel Kvammen, Marit Larsen, OMVR, Lugn, Sondre Justad og Jaa9 & OnklP står på scenen.

– Det skjer så utrolig mye vakkert og minneverdig i studio, og vi har lekt med tanken på å ta det hele med oss ut av studio og opp på en stor scene, sier Christine og tilføyer:

– Nå skal vi endelig gjøre det, og har fått med oss noen av Norges aller beste artister (og flere kommer). Folk kan forvente flere låter og ikke minst one of a kind-covere, uventede samarbeid og topp stemning, frister programlederen.

11270079_975342465823544_2082164495554321104_n

PS: Dørene åpner kl 20.00. Du kan kjøpe billetter her.

Se utvalgte livevideoer spilt inn hos Christine:

Lars Vaular – «Koking»:

Bendik – «Mørket føles mørkere»:

Astrid & Julie Bergan – «White Christmas»-cover:

Daniel Kvammen – «Du fortenar ein som meg»: