Dopet ned Britney Spears?

Tidligere manager Sam Lufti er beskyldt for å ha dopet ned Britney Spears.

Sam Lufti hevder han var manageren til Britney Spears i åtte måneder uten å få utbetalt lønn. Nå saksøker han artisten for 15 prosent av det hun tjente i dette tidsrommet. Direktøren i plateselskapet til popstjernen har sagt til Reuters at han ikke engang har hørt om Lufti. Ifølge Spears-leiren var Lufti bare en assistent og hadde ansvar for små oppgaver.

LES: Britney Spears -Femme Fatale, gi mor noe bass

Moren til Britney Spears har gått til motangrep, og anklager Lufti for å ha dopet datteren ned. Dette skal ha skjedd ved at han knuste narkotika og gjemte det i maten hennes. Han blir også beskyldt for å ha kuttet fasttelefonlinjen og gjemt mobilladerene til artisten.

Sammenbrudd

Ifølge moren skal Lufti være en av grunnene til sammenbruddene datteren opplevde i 2007-2008. I denne perioden rakk hun å bli innlagt to ganger ved et psykiatrisk sykehus, miste omsorgsretten til barna, barbere hodet sitt og angripe en fotograf med en paraply. En barnevakt støtter opp moren og har uttalt til Daily Mail at den selvoppnevnte manageren manipulerte Spears psykisk.

Personer rundt artisten jobber hardt for at Sam Lufti ikke skal komme i kontakt med henne. En kilde har uttalt til Radaronline at både mobil- og nettbruken til Britney Spears er under overvåkning. Det gjør ikke saken til Lufti noe sterkere at han fikk et besøksforbud i 2009. Da mente retten at han var skadelig for artisten og måtte holdes unna.

Britney Spears – Criminal

Diverse søksmål

I løpet av rettsaken har det også dukket opp en rekke drøye påstander. Sam Lufti skal blant annet ha leid en narkotikahund og funnet en pose med amfetamin i bilen til Spears. Han hevder også at artisten barberte bort alt håret, fordi hun ville fjerne alle spor av amfetamin. Hun fryktet at håret hennes ville bli testet for dop, og dermed miste omsorgsretten for barna sine.