«Eg er lei»

UKAS URØRT: L.U:N.A kjører sin helt egen stil innen Bergensrappen og tar et oppgjør med et miljø hun virkelig er lei av.

L.U:N.A , eller Mia Roussel (18) som hun egentlig heter, flyttet fra Frankrike til Askøy utenfor Bergen som seksåring. Artistnavnet L.U:N.A var det broren Leo Roussel som gav henne. Hun har alltid fått høre at hun har ulveøyne – noe som passer bra siden Luna er et synonym for måne.

Dette er kanskje ikke tilfeldig og man kan strekke seg til å si at Mia er en ung, ensom ulv som kjører sin helt egen stil på vandring inn i flokken som er Bergens (og Norges) hiphop-miljø. L.U:N.A tar på mange måter et oppgjør med et mannsdominert, Bergensk rap-miljø der klassiske trap- beats preger lydbildet og tekstene er røffe. Med sin rolige og til tider grøtete vokal kombinert med broren sine elektroniske beats er dette en spennende variant av Bergensrappen.

Urørt mener:

Med en særegen stemme tar L.U:N.A oss med inn i et ærlig og unikt hiphop univers hvor tekster med dagsaktuelle budskap formidles over instrumentaler med hint fra den franske hiphopen. Både behagelig, spennende og uttrykksfullt på samme tid. Vi gleder oss til å høre mer fra det unge Bergenstalentet!

Promoter musikken din på Urørt
Promoter musikken din på Urørt

Mia har lenge drømt om å bli Ukas Urørt, og har aktivt fulgt med på artister i Urørt- universet. Hun begynte med musikk profesjonelt for et år siden, men har gjennom barndommen drevet mye med musikk.

Hun er lei

L.U:N.A er Ukas Urørt med låta “Eg Er Lei”, en låt som handler om hvordan hun havne i et dårlig, dop-relatert miljø med mange rare folk, men klarte å komme seg ut derfra. Hun forteller også at hun oppriktig ikke husker når, hvor og hvordan låta ble til og at den plutselig bare var der.

Hun har gitt ut flere låter det siste året. Den nyeste låta «Gelt» er laget sammen med Regina Tucker AKA Bergensrapperen Myra. Mia mener Gelt er et eksempel på at hun kan gjøre flere ting innen musikken og ikke bare Hiphop og Rnb. Hun avslører også at det er mer i vente på musikkfronten.

– Det er veldig veldig veldig masse. Broren min sender meg masse beats og det er så mange jeg vil jobbe med.

Hun har alltid hatt lyst til å lage en sang med Cezinando og kanskje til og med Lars Vaular. Foruten dette har den unge Bergensrapperen mange andre drømmer som for eksempel å starte egen kleskolleksjon, regissere filmer og designe egne albumcover.