En måned igjen til Rådhusplassen!

Vi feirer med å slippe de to første navnene på VG-lista Topp 20-plakaten: Boybandet The Main Level og rapduoen Jaa9 & OnklP er i dag bekreftet til sommerens gigafest.

Lørdag 20. juni forvandles Rådhusplassen til en gigantisk festareana, der kremen av norske og internasjonale artister får boltre seg foran titusener av fans.

Kjekke gutter og barske menn

I dag har vi gleden av å avsløre de to første artistene som er hanket inn VG-lista Topp 20-showet – bergenstrioen The Main Level og rapveteranene Jaa9 & OnklP.

The Main Level er blant Norges raskest stigende stjerner om dagen, og guttene opplever suksess også utenfor landegrensene etter å ha turnert med det finske fenomenet Isac Elliot.


OnklP opptrådte på fjorårets show sammen rockealibiet De Fjerne Slektningene. I år går han tilbake til hiphop-røttene og står på scenen med sin mangeårige makker Jaa9.

Se også: Fjorårets VG-lista Topp 20-fest om igjen her!
Se også: Se alle bildene fra i fjor her!

Hvem vil du se på Rådhusplassen?

Før fjorårets show var det mange som ønsket seg Austin Mahone til Vg-lista Topp 20-showet, og jaggu ble ikke bønnene hørt.

Derfor gjentar vi spørsmålet i år: Hvem drømmer du om å se på scenen 20. juni?

Last opp en video hvor du forteller hvilken artist eller band du vil se live på Rådhusplassen, og hashtag videoen med #vglista.

Vi gjør obs på at videoene kan bli brukt på TV!

The Main Level – «My Girl»:

Jaa9 & Onkl P – «Alt på stell»: