En million volt musikk gjennom David Blaine

Musikeren Andrew W.K. skal spille på et keyboard som utsetter David Blaine for en million volt.

Illusjonisten hevder at det elektriske stuntet vil få en million volt til å strømme rundt han kontinuerlig i tre dager.  Hele seansen kommer til streames gjennom nettstedet YouTube i helga.

Electrified teaser

Erfaren illusjonist

David Blaine vil ha på seg en drakt som er spesiallagd for anledningen, slik at det er mulig å utføre stuntet uten fatale konsekvenser. Illusjonisten er kjent for å skape mye medieoppstyr rundt sine tilsynelatende farlige opptredener, og utfører dem oftest ute i offentligheten. Denne gangen er intet unntak, da han skal stå på en seks meter høy plattform i New York mens han utfører stuntet

Tidligere har forretningsmannen Donald Trump finansiert en opptreden hvor David Blaine skulle henge opp ned i 60 timer. Da fikk han mye kritikk for å ha jukset ved å ta pauser på en plattform som var festet til en kran. Nå har han fått med rockeren Andrew W.K., som her i Norge er mest kjent for sangen «Party Hard»

Andrew W.K.  – Party Hard

Partykonge

Artisten skriver låter som i hovedsak handler om å feste, og har de siste årene blitt svært populær på Twitter. Der omtaler han seg selv som «kongen av å feste», og deler stadig vekk visdomsord med sine følgere.

Festtips: Takk gudene for at vi har venner. Venner gjør en fest mye mer festlig!

Siden Andrew W.K. er litt mer enn gjennomsnittet opptatt av å feste og har bygd en karriere basert på dette, så ble det vanskelig for han å takke nei til denne sammenkomsten.

Dette er bare en mulighet man får en gang. Jeg er både spent og redd for å spille en keyboardsolo med så mye energi, og samtidig bruke denne kraftige maskinen til å spille musikk gjennom David Blaine sin hjerne! Jeg håper bare at han tåler min livlige party pianospilling, sier Andrew W.K. til Rolling Stone