Vinn billetter til P3-klubb på Slottsfjell

Programleder Christine Dancke spiller opp til fest med britiske stjerne-DJ-er under P3Klubb-fanen på Slottsfjellfestivalen, og her kan du vinne billetter!

Christine Dancke gleder seg til P3Klubb. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Christine Dancke gleder seg til P3Klubb. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

Tønsberg-festivalen Slottsfjell, som avholdes 18. til 21. juli, har ti-års jubileum i år. Et stadig viktigere ledd i festivalen er klubbarrangementet Kastellnatt, og du kan vinne billetter. Fyll ut skjema nederst i saken!

Etter konsertene er over, beveger festen seg videre til byen. I år utvides de offisielle kveldsarrangementene. Moroa kommer til å finne sted på to forskjellige steder: Slottsfjellfestivalens eget utested Total, samt Kastellnatt som er i en gammel, nedlagt rørleggerhall på Kaldnes.

– De beste DJ-ene i verden

P3 var tilstede i fjor på Kastellnatt, anført av DJ-en Christine Dancke som har et populært kveldprogram på kanalen og mP3.

– I år som i fjor inviterer de P3 og meg til å bringe mine favoritter til Tønsberg for å lage fest. P3Klubb er kvelden der jeg tar med meg et par av de som har fått mest spilletid i showene mine på P3 og mP3, og bringer en unik festopplevelse til folket, forteller hun til P3 Musikk om nattprogrammet.

Christine trekker frem størrelsen og slagkraften når Kastellnatt og P3Klubb fusjonerer krefter.

– Det unike med Kastellnatt og P3Klubb er størrelsen og nivået: Store navn og proft arrangement. Det er ingen andre norske festivaler som går så hardt inn på klubbprogrammet – utenom landstreffet, kanskje – og det gir Tønsberg-publikummet en fantastisk mulighet til å se de beste DJ-ene i verden i et av Norges kuleste lokaler.

Christines favorittprodusenter

Hun er fornøyd med å ha hentet inn de britiske DJ-ene og produsentene Redlight og S-Type. Begge er plateryttere som har gjort seg bemerket via spilletid på blant annet BBC og naturligvis spor som har gledet mange klubbmusikk-glade hjerter.

– Jeg gleder mest til å spille med Redlight og S-Type, så klart! I tillegg til at P3Klubb i år kommer til å by på hele spekteret fra hip hop til den dypeste, britiske bass, er det jo noe veldig spesielt ved å bringe favorittprodusentene dine opp på en scene som radioshowet ditt presenterer, avslutter Christine.

Hør S-Types timeslange miks for den britiske statskanalen:

Hør Redlights «Switch It Off»:

Christine deler ut to pass til Kastellnatt lørdag. Vil du ha pass? Fyll ut skjemaet under!