Er dette Norges nye popstjerne?

– Fortsetter hun i samme sporet, og lager like bra låter som nå, tror jeg det kan skje, spår en imponert Christine Dancke.

Dagny Norvoll Sandvik er et ukjent navn for de fleste, men det skal godt gjøres at du ikke har hørt stemmen hennes denne høsten.

Ei knapp uke etter at hun slapp debutsingelen «Backbeat» hadde låta blitt spilt 450 000 ganger bare på Spotify. Nå har låten godt over en million avspillinger på strømmetjenesten, og er listet på både NRK P1 og P3.

Låta hadde premiere i september, og det var ikke hvilken som helst premiere. Den anerkjente britiske radioshowet Beats 1 med Zane Lowe, som ofte gjestes av store navn som Beyonce, Rihanna og senest i dag, Adele, var først ut med «Backbeat».

I går tok Dagny, som til daglig holder til i London, turen innom P3s egen Christine Dancke for å spille sin egen hitsingel, samt et cover av Years and Years’

– Hun er ei kul dame, med masse god energi, sier programleder Christine Dancke, som var svært imponert av 25-åringen etter besøket.

– Jeg har veldig lyst å se henne som popstjerne i fremtida. Fortsetter hun i samme sporet, og lager like bra låter som nå, tror jeg det kan skje, sier Dancke.

Hør Dagnys cover av Years and Years’ «Shine» i videoen under.