Fjerde og siste utfordring for Urørtfinalistene: Lag en kort og kreativ videoappell der dere overbeviser publikum om at dere fortjener å bli Årets Urørt.

På onsdag braker det løs! Da tjuvstarter nemlig Urørtfinalen by:Larm i Kulturkirken Jakob. Showet sendes naturligvis direkte på P3 fra kl. 19, men det er fortsatt mulig å vinne billetter til showet – se nederst i saken!

En herlig bukett artister med hvert sitt særpreg er håndplukket til å tevle om den gjeve tittelen Årets Urørt – nærmere bestemt Emma Jensen fra Nesodden, Dårlig Vane fra Bergen, Lüt fra Tromsø og Pom Poko fra Trondheim.

Bli bedre kjent med finalistene!

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. For mer info om hvordan du skaffer deg billetter, klikk her.

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Selve finalen blir også sendt direkte på P3.

– Make Urørtfinalen great!

I år har vi lagt inn en ekstra utfordring for finalistene i forkant av showet – kunsten å vise seg fram for verden, med ukentlige oppdrag som handler om nettopp dette.

Tidligere har de fire finalistene tevlet om beste livefremførelse, best kontroll på sosiale medier og det råeste presseoppslaget. Men siden det er snakk om timer til det hele avgjøres, holder vi det enkelt i den siste oppgaven: Lag en videosnutt på maks 30 sekunder, der dere overbeviser etternølere, hjemmesittere alle andre om at dere fortjener å bli Årets Urørt.

Se jurymedlem Izabell beskrive oppdraget her:

Hvordan finalistene løser disse oppgavene vil være en del av juryens totalvurdering når deres stemme faller i den Urørtfinalen 1. mars, men husk også at du kan stemme på din favoritt hver dag fram mot finalen!

Urørtfinalistenes tilstedeværelse på sosiale medier kan du følge med på her.

Noen eksempler på hvordan andre artister kombinert kreativitet og livemuskler, fra P3s eget Spanderer-arkiv:

Vil du vinne billetter til Urørtfinalen?

Lag din egen videoappell på vegne av din favoritt blant finistene, post den på sosiale medier med emneknaggen #urortfinalen2017 og du er med i trekningen av to eksklusive billetter til Urørtfinalen – og by:Larm-pass.